Cadde Patron Mutlu Son İstiyor bu akşam Show Tv'de

Patron Mutlu Son İstiyor bu akşam Show Tv'de

17.02.2015 - 15:40 | Son Güncellenme:

Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın başrolünde yer aldığı sinema filmi Patron Mutlu Son İstiyor bu akşam Show Tv'de ekrana gelecek. Eğlenceli ve bol kahkahalı filmde sürpriz oyunculuklar da dikkat çekiyor. İşte Patron Mutlu Son İstiyor filminden ayrıntılar..

Patron Mutlu Son İstiyor bu akşam Show Tvde

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği; oyuncu kadrosunda Tolga Çevik, Erkan Can, Ersin Korkut, Ezgi Mola ve Mustafa Uzunyılmaz gibi usta isimlerin yer aldığı 2014 yapımı film “Patron Mutlu Son İstiyor”,bu akşam Show TV’de!

Haberin Devamı

Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan'ı, romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya'ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan, zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey'in kızı Eylül ile tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üstüne kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır. Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk ile nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk'un sevgilisini çalmıştır ve bu yüzden de Faruk, Sinan'ı düşman ilan etmiştir.

Haberin Devamı

Patron Mutlu Son İstiyor”, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

PATRON MUTLU SON İSTİYOR FRAGMANI İZLE