Gündem Payitaht Abdülhamid 25. bölüm fragmanında büyük şok!

Payitaht Abdülhamid 25. bölüm fragmanında büyük şok!

10.11.2017 - 11:50 | Son Güncellenme:

Payitaht Abdülhamid 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Abdülhamid zehirleniyor. Saray ayakta. Abdülhamid yaşayacak mı? Payitaht Abdülhamid yeni bölüm için heyecan dorukta.

Payitaht Abdülhamid 25. bölüm fragmanında büyük şok

TRT 1 ekranının ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid 24. son bölümüyle 10 Kasım Cuma günü 20.00'de yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid yeni bölümü ile 17 Kasım'da TRT 1'de...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 25. BÖLÜM FRAGMANI

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Abdülhamid’in, İmparatorluğu büyük bir krizin eşiğine getiren sebeplerle başa çıkmak için nasıl mücadele ettiğine tanıklık edeceğiz… ES Film’in yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği, senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın gerçekleştirdiği,“Payitaht Abdülhamid”in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak: Abdülhamid ve Parvus’un önünde birer çanta durmakta, içlerinden birinde patlamaya hazır bir bomba bulunmaktadır. Kemalettin ve Hatice için ise Firuze’nin elindeki mektup aynı derecede tehlikelidir! Firuze ateşle oynarken, o ateşin sadece Hatice ve Kemalettin’i değil, kendini de yakacağını bilmemektedir. Bu sırada, Sarayda büyük bir deprem olur… Öyle ki; belki de Abdülhamid’in tahtını, itibarını ve de Osmanlı’nın topraklarını kaybetmesine neden olacak şiddette bir deprem!