Düzce PAYLAŞMAK GÜZELDİR

PAYLAŞMAK GÜZELDİR

08.05.2014 - 11:00 | Son Güncellenme:

.

PAYLAŞMAK GÜZELDİR

Düzce Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişim bölümü öğrencileri paylaşmak güzeldir etkinlikleri çerçevesinde hazırlamış oldukları okul öncesi eğitim materyallerini anasınıfları ile paylaştılar.
Öğretim Görevlisi Zeynep Seda Çavuş önderliğinde, Sağlık Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişim Bölümü 1.Sınıf öğrencileri, Temel Tasarım dersi kapsamında hazırlamış oldukları okul öncesi materyalleri ihtiyaç sahibi anasınıfları ile paylaştılar. Öğrenciler, okul öncesi kurumlarında bulunması gereken, kitap, blok, kukla, fen-matematik deney setleri, sanatsal araçlar, eğitici oyuncak, dramatik oyun ve müzik materyallerini kendi elleriyle hazırlayarak Düzce Aydınpınar İlkokulu ve Yeni Taş Köprü İlkokulu anasınıflarıyla paylaştılar. Hazırlanan materyaller ziyaret edilen okullara Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Zeynep Seda Çavuş ve öğrenciler tarafından teslim edildi.
Paylaşmak Güzeldir etkinliğinin amacını açıklayan Çavuş, “Temel Tasarım dersi kapsamında hazırlanan materyallerin işe yarar birer malzemeye dönüşmesi ve eğitimin temel basamağı olan okul öncesi dönem çocuklarına ulaşması bizler için önemliydi. Çocuk Gelişimi 1. Sınıf öğrencileriyle beraber, dersin verimini, değerini ve geleceğin öğretmenleri olacak öğrencilerin alana katkılarını artıracağını düşündüğümüz için böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Emeği geçen Çocuk Gelişimi 1. Sınıf öğrencilerimize ve bize kapılarını açan okullarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.