Pazar Aşk dansı

Aşk dansı

02.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sualtı canlılığı açısından hayli zengin olan Ege Denizi’nin tatil yöresi Ayvalık, bu yıl da balık adamların gözde dalış noktası oldu.

Aşk dansı

Deli Mehmet Kayalıkları mevkiinde 17 metrede iki gün balığının aşk dansını Milliyet’in sualtı gönüllüsü Gökhan Karakaş fotoğrafladı. (GÖKHAN KARAKAŞ)

Aşk dansı

Haberin Devamı

Müziğe dokunun

- Kadıköy’de başlayan ‘plak günleri’ geçtiğimiz haftanın belki de en önemli kültür sanat etkinliklerinden biriydi. Etkinliğin başladığı gün, sanat güneşimiz Zeki Müren’in aramızdan ayrılışının 20’nci yılıydı. Etkinlikte Müren de anıldı.

Aşk dansı


Güneş topla benim için

- Suriyeli sığınmacıların yaşadığı Gaziantep’in Nizip konteynır kenti dünyadaki örneklerinin en modernlerinden biri olma özelliğine sahip. Kentte yaşayan Suriyeli çocuklar buradaki okullarda eğitimine devam ederken akıllarından çıkaramadıkları ülkelerini, ‘özgürlüğün’ sembolü olan güneşi çizerek ifade ediyorlar.

Aşk dansı

Suya saplanınca pes ettiler

- 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. yarışı Tüyap 37. İstanbul Rallisi, İstanbul Otomobil Sporları tarafından gerçekleştirildi. Çocukluk arkadaşı olan Sinan Akçıl ve Burcu Çetinkaya Bucak birlikte yarışa girdi, Sinan Akçıl’ın co-pilotluk yaptığı yarışta, arabaları suya saplanınca etabı tamamlayamadılar.

Haberin Devamı

Aşk dansı

Odunu kömüre çevirenler

- Mangalı mangal yapan kuşkusuz altındaki köz. Yani odun kömürü... Piknik mangallarımızı ve barbekü keyfimizi işte bu insanlara borçluyuz. Mangal kömürünün uzun ve zahmet dolu yolculuğunu arkadaşımız Ozan Güzelce fotoğrafladı.

Aşk dansı

Dişi kartal

- Beşiktaş tribünlerinin rengi, klasiği ve de vazgeçilmezi Çarşı grubu, Dinamo Kiev maçında da doksan dakika desteğini esirgemedi. Coşkulu kadın taraftarların tezahüratlarının dışında renki görüntüleri de yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Aşk dansı

Ya tutarsa!

- Diyarbakırlı balıkçı Adil, şehrin simgesi Diyarbakır surlarının önünde ağlarını onarırken Ünal Çam’ın objektifine yakalandı. Hemşehrilerinin, “Hiç balık tuttuğunu görmedik” diyerek takıldığı balıkçı Adil, şansını Dicle ve Fırat nehirlerinde deniyor.

Aşk dansı

Efsane park

- Dalga havuzundan çeşitli kaydıraklara, küçük bir nehirde botla dolaşmaktan su altında balıklarla birlikte yüzmeye kadar pek çok çarpıcı etkinlik içeriyor. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük su parklarından The Land Of Legends özellikle yabancıların ilgi odağı oldu.

Aşk dansı

İlk kalp nakli

- Geçtiğimiz hafta Dünya Kalp Günü kutlandı. Türkiye, koroner kaynaklı ölümlerde Avrupa’da kadınlarda birinci, erkeklerde ise ikinci sırada. Milliyet arşivine indiğimizde ise Türkiye’de ilk kalp naklinin bundan 48 yıl önce Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yapıldığını görüyoruz.