Pazar Binicilik festivalinde final heyecanı

Binicilik festivalinde final heyecanı

13.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Deneyimli binicilerle genç binicilerin buluştuğu, Kemer Country Club’da gerçekleşen 2016 Kış Binicilik Festivali final müsabakalarıyla bugün son buluyor

Binicilik festivalinde final heyecanı

Binicilik dünyasının önemli etkinlikleri arasında sayılan, bu dalla ilgilenenlerin heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve katılımcıların kıyasıya mücadele ettiği 2016 Kış Binicilik Festivali bugün son buluyor. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen, S Uluslararası Binicilik Merkezi (SIEC) ana sponsorluğundaki festival aynı zamanda Türkiye’de bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlaması ve gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıması açısından da önemli bir etkinlik.

Yeni projeler tanıtılacak

Festival süresince festivalin co-sponsoru olan Doğuş Oto, Audi model ailesiyle festivalde olacak. Bu sayede festivale katılan davetliler Audi modellerini test etme şansı bulacak. Ayrıca geçtiğimiz kasım ayında satışa çıkan Yeni A4 modeli de davetlilerin beğenisine sunulacak, katılımcılar bu modeli test edilebilecek.

Festival kapsamındaki final yarışmalarından bir diğeri ise Ofton İnşaat sponsorluğunda gerçekleşecek. Ofton, festival alanındaki standında Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Art Şişli projelerini festivaldeki katılımcılara tanıtacak. Bunun yanı sıra etkinlik boyunca da final yarışmasına özel avantajlar sunacak.

Festivalin medya sponsorluklarını ise Milliyet ve Vatan gazeteleri ile Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan
Best FM üstleniyor.

Festivalde final yarışmaları saat 10.00’da başlayacak.