Pazar Boğaz akrobatı

Boğaz akrobatı

25.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bol güneşli bir yazın ardından sonbaharın serinliğini hissettik.

Boğaz akrobatı

Buna en çok üzülenler ise tüm uyarıları hiçe sayan Boğaz’ın müdavimleri oldu. Hafta içinde Beylerbeyi Sahili’nde çekilen bu fotoğrafta bir “Boğaz akrobatı” mevsimin son atlayışını yaparken görülüyor.

Haberin Devamı

Savaş bulaşıcıdır!

- Suriye’deki iç savaşın en ağır yükünü şüphesiz çocuklar çekiyor. Halep’ten kaçarak Kilis’in Oylum Köyü’ne yerleşen Umeyr ailesinin iki çocuğu gölgesinde büyüdükleri silahları oyunlarının bir parçası haline getirmiş. Yüzlerinde ise yaşadıklarına tezat bir tebessüm var. Çocukların oyun alanı da acımasız savaşın hüküm sürdüğü cepheye sadece 5 kilometre mesafede. (ÜNAL ÇAM)

Boğaz akrobatı

“Fotoğraf okey, soru yok!”

- 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Avrupa ülkelerine yaşananların vahametini anlatan Mesut Yılmaz geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City’s’de fotoğraflandı. Gazetecilerin Amerika’da katılacağı darbeyle ilgili panel hakkında sordukları sorulara ise korumaları aracılığı ile “Fotoğraf tamam ama soru yok” diye cevap verdi.(UMUT ÜNVER)

Haberin Devamı

Boğaz akrobatı

“Bir imza alabilir miyim?”

- Kara Kartal’ın yeni forveti Vincent Aboubakar, Kartal Yuvası’nda düzenlenen imza gününde taraftarların aldığı lisanslı ürünleri imzaladı. Beşiktaş, Kamerunlu futbolcu Aboubakar’ı renklerine bağlayarak Alman Mario Gomez’in yerini doldurmayı hedefliyor.(CENGİZ MALGIR)

Boğaz akrobatı

Yurttaş gazeteciliği!

- Geçtiğimiz cuma sabahı Acıbadem’de yaşanan vahim metrobüs kazasından sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı işçiler kendi görevlerine bir süre ara verip yurttaş gazeteciliğine soyundu. Ozan Güzelce’nin fotoğrafı herkesin cebine giren akıllı telefonların haberciliği nasıl değiştirdiğinin de kanıtı sayılabilir. (Ozan Güzelce)

Boğaz akrobatı

Mini mini “bir”ler

- Kurban Bayramı dolayısıyla bir hafta gecikmeli başlayan 2016-2017 Eğitim - Öğretim yılının ilk ders zili Suriyeli öğrenciler için de çaldı. Avcılar’da bir ilköğretim okulunda derslere adapte olmaya çalışan misafir öğrenciler bu yıl eğitim alacak 18 milyon 43 bin öğrenciden sadece birkaçı. (GÖRKEM DUYMAZ)

Boğaz akrobatı

Son tatilciler

- Tatilini mevsimin sonuna bırakanların plajlarda keyfine diyecek yok. Sezon sonuna kalanlar bir taşla birkaç kuş vuruyor; Güneşin tadını çıkaran tatilciler hem ekonomik hem de yazın keşmekeşinden uzak, sakin bir tatil yapıyor. (Oktay Pirim)

Boğaz akrobatı

57 yıl önce zil çaldı

- Milliyet Gazetesi Fotoğraf Arşivi’nden ulaştığımız, İstanbul Reşit Paşa İlkokulu’nda okula yeni başlayan öğrencilerin bundan 57 yıl önce çekilen bu fotoğrafı aslında çok şeyin değişmediğini gösteriyor. Birçoğu belki de şimdilerde emekli olan ya da hayatta bile olmayan öğrencilerin yüz ifadelerinde kiminin mutlu, kiminin heyecanlı, kiminin de okulda olmaktan pek de memnun olmadığı anlaşılıyor.

Haberin Devamı

Boğaz akrobatı

Yazarlar