Pazar Çocuklar için dopdolu bir tatil

Çocuklar için dopdolu bir tatil

19.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Sömestirde çocukları harika etkinlikler bekliyor. İşte size, tiyatrodan buz sirkine, ailece birlikte eğlenme sunan mekânlardan tutun buz pateni kaymaya kadar bir yarıyıl değerlendirme listesi

Çocuklar için dopdolu bir tatil

‘Moscow Ice Circus’ İstanbul’da

Haberin Devamı

Evgeny Moskalev liderliğindeki dünyaca ünlü buz sirki “Moscow Ice Circus”, 2 Şubat’a dek Metropol İstanbul’da. Spor dünyasının profesyonellerinden, genç ve yetenekli sanatçılara uzanan ekibiyle, bünyesindeki koreograflar ve özel kostüm tasarımlarıyla dikkat çeken buz sirki, her gün 15.00 ve 18.00 saatlerinde ücretsiz olarak izlenebilecek. Buz pistinde sirk ekibiyle beraber çocuklar için 20’şer dakikalık seanslarla buz pateni workshopları da düzenlenecek.

Çocuklar için dopdolu bir tatil

Boğaz’da buz pateni

Yarıyıl tatilini İstanbul’da geçirmek isteyen aileler, Four Seasons Hotel Bosphorus’un terasında kurulan ‘Winter City’de çocuklarıyla keyifli saatler geçirebilir. Buz pisti, maskot bandosu, saksafon show, bubble ve jonglör gösterisinin yanı sıra lezzetli tatların da yer aldığı alan 12.00-20.00 saatleri arasında açık. Giriş, yetişkinler için 55, çocuklar için 35 lira.

Haberin Devamı

Çocuklar ülkesine davet

KidZania İstanbul, sömestir tatilinde tüm çocukları eğlenirken öğrenebilecekleri, 100’den fazla rolü deneyimleyebilecekleri eğlence dolu “çocuklar ülkesi”ne davet ediyor. Yeni açılan 0-4 yaş aktivite alanı ile minik misafirlere de hizmet veren KidZania İstanbul, Animasyon Kulesi, Dans Stüdyosu, Deneysel Sanat Atölyesi, 3D Kalem Atölyesi, Sokak Oyunları’yla 2 Şubat’a kadar 10.00- 20.00 arası açık.

Çocuklar için dopdolu bir tatil

Uğur Böceği ile Kara Kedi sahnede

Çocukların çok sevdiği ‘Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi’ Trump AVM’de sahneye çıkıyor. 26 Ocak’a kadar her gün ücretsiz olarak gerçekleşecek sahne şovuyla Uğur Böceği ile Kara Kedi, çocuklara eğlenceli bir gün yaşatacak. Gösteri sonunda tüm çocuklara iki kahramanın posteri hediye edilecek.

Çocuklar için dopdolu bir tatil

‘Kıvılcım’ ekibi TİM’de

Anadolu Ateşi ‘Kıvılcım’ ekibi, bugün Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da izleyici karşısında. 4- 16 yaş arası 80 çocuktan oluşan ekibin 60 dakikalık gösterisi; Anadolu’dan esinlenerek hazırlanan koreografisi, etnik ve modern dans kurgusuyla dikkatleri çekiyor. Biletler Biletix’te.

Çocuklar için dopdolu bir tatil

“Kral’ın Altınları” Kadıköy’de

Tiyato Mima imzalı çocuk oyunu “Kral’ın Altınları”, 23 Ocak’ta Kadıköy Sineması’nda. Altın sevgisinden gözü başka hiçbir şey görmeyen bir kralın hikâyesini anlatan oyunun biletleri Biletix’te.

Haberin Devamı

Çocuklar için dopdolu bir tatil

Şimdi çocuk olma zamanı

Akmerkez’de 24 Ocak’a kadar Fisher Price’ın “Çocuk Olma Zamanı” programıyla minik misafirler oyuna doyacak. 25-31 Ocak tarihlerinde ise Hipp ile Bebek ve Çocuklar için Fitness& Wellness Festivali düzenlenecek. Oyundan dansa, spordan yarışmalara kadar birçok etkinlik ücretsiz.