Pazar Diva’nın unutulmaz anları

Diva’nın unutulmaz anları

19.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy’un her yaptığı, her söylediği ayrı bir haberin konusu oluyor. Ama en çok da yedikleri ve giydikleriyle konuşuluyor. İşte yer yer efsaneye kaçan hikayeleriyle söz etmeye değer Bülent Ersoy anları

Diva’nın unutulmaz anları

Diva’nın unutulmaz anları

Haberin Devamı

Ersoy programında giydiği kostümlerle çok konuşuluyor. Son olarak kandil gecesindeki türbanlı görüntüsüyle gündeme geldi.

Türk sanat müziğimizin Diva’sı Bülent Ersoy öyle bir kadın ki neredeyse her yaptığı olay oluyor. Büyük yaşıyor hayatını; çiçekli elbise mi giymek istiyor, her yanını çiçek kaplıyor. Et mi çekiyor canı, bir oturuşta 2.5 kilo yiyor. Mücevher mi takacak; minik bir kaya büyüklüğünde tektaş yüzükler, ortalama bir çocuk kafası büyüklüğünde küpeler tercih ediyor. Canlı yayınlanan programında düşüp bayılıyor ama o ne “zarif” bayılmak! Sıradan bir insan bayılsa patates çuvalı gibi yığılır yere ama o zarafet içinde yavaşça düşüyor.
Son olarak kandil gecesindeki programında taktığı türbanıyla çok konuşuldu.

Diva’nın unutulmaz anları

Haberin Devamı

Arı Maya Moda Haftası’nda
İstanbul Fashion Week podyumdaki mankenler kadar davetlilerin de kıyafetlerinin konuşulduğu bir organizasyondur. Birbirinden ilginç stilleriyle “Bakalım hangimiz daha çok dikkat çekeceğiz?” yarışındadır konuklar sanki. Ve bir gün Diva, moda haftasına katılmaya karar verir. Sonuç: Birinci belli, ikinci kim? Ersoy gözlerinde tül maske, kafasında ve omuzlarında kürk ve file eldiven gibi aksesuarları bulunan sarı siyah çizgili kostümü ile Arı Maya’ya benzetilir.

Ersoy çiçek açmış, yaz mı gelecek?
Jüri üyeliği yaptığı “Popstar” yarışmasına kafasında bir demet çiçekle katılmaya karar verir Ersoy. Evet, bir demet beyaz çiçek Diva’nın kafasını süslemektedir. Elbette
gece boyu sosyal medyada çok konuşulur bu seçimi. Diva’nın bundan sonra düğünlere çelenk olarak katılacağı yorumu yapılır.

Gotik Diva
“Aşktan Sabıkalı” albümünün fotoğraf çekimleri için her sanatçının albüm öncesi yaptığı gibi imaj değişikliğine gitti Ersoy. Elbette sıradan bir değişiklik olamazdı onunki. Ersoy yeni imajı ile bir rock’çı olarak karşımızdaydı hatta gotik bir rock’çı!

“Uyuyan Güzel”
Geçtiğimiz haftalarda yine televizyon programında yaşanan olayla gündeme geldi. Canlı performans sonrası yavaşça yere yığılarak bayıldı. Önce bir süre anlaşılamadı bayıldığı, performansının bir parçası sanıldı. Nasıl anlaşılsındı? Ersoy başının üstüne zarifçe yerleştirdiği eli ile adeta Uyuyan Güzel’i andırıyordu. Bu olay gecenin en çok konuşulanı oldu ve hafta boyu üzerine espriler üretildi.

Haberin Devamı

Yediği içtiği onun olsun

Diva’nın unutulmaz anları

Ersoy Nusret Gökçe’nin elinden et yerken.

Bir oturuşta 2.5 kilo et
2012’de gazetelerde yer alan habere göre Ersoy bir iftar vakti Nusret’e gider. Önce her biri 500 gram olan iki Dallas steak yer. Sonra her biri 450 gram olan iki pirzola, 300’er gramlık iki kasap köfte ve 300 gram bir kaşarlı köfte ile bitirir yemeğini. Üstüne bir Türk kahvesi ve soda içtiğini tahmin etmek hiç zor değil.

10 kişilik mantı
Kıbrıs’ta bir otelde sahneye çıkan Diva, iddialara göre gece sahneden inince otelde seferberlik ilan eder çünkü karnı acıkmıştır. Otelin aşçısına kendi özel tarifi ile 1 kilo kıymadan mantı hazırlatan Ersoy’un yediği mantı miktarının 10 kişilik olduğu söylenir.

Dilli kaşarlı gecesi
Ersoy yine bir gece yarısı bu kez daha mütevazı bir yerde çıkıyor karşımıza. Hani şu tostları, ıslak hamburgerleri ile meşhur büfelerden birinde. İddiaya göre açılışı dilli kaşarlı tostla yapan Diva sonra cila niyetine 12 hamburger yer. Hesap için çantasından çıkardığı 200 liralardan oluşan bir tomar da çok ilgi çeker.

Haberin Devamı

Otelde sucuk partisi
Ersoy’la ilgili bir diğer yemek hikayesi ise bir şehir efsanesine dönüştü: Ersoy’un canı Almanya’da bir otel odasında -ve evet yine bir gece yarısı- sucuk çeker. Neyse ki yanında Türkiye’den getirdiği sucuk vardır, tek sorun pişirmektir. Bu durumda yaratıcılığını kullanan Diva ütüyle pişirdiği sucuğu afiyetle yer.