Divan’da Michelin rüzgarı

Divan’da Michelin rüzgarı

Divan Lokanta, 2019 yılının belli dönemlerinde mutfağını Michelin yıldızlı şeflere emanet ediyor. Ünlü şefler, imza tatlarının yer alacağı özel menülerle Akdeniz coğrafyasının zamansız lezzetlerini İstanbul’a taşıyacak. Divan Lokanta’nın ilk misafir Michelin yıldızlı şefi ise Sicilya’daki Locanda Don Serafino’dan Vincenzo Candiano.

Divan’da Michelin rüzgarı

Menü şef Candiano’ya emanet

Şef Candiano, 7 Mart’a kadar kendi yorumunu kattığı Akdeniz tatlarını Divan misafirleriyle buluşturuyor. 1 ana menü ve 2 degüstasyon seçimini içeren özel menülerde tarifler, şef Candiano tarafından yeniden yorumlanarak Divan Lokanta’nın mutfağında özenle hazırlanacak. Karamelize soğan, kavrulmuş füme badem ve tatlı ekşi vişne coulis sos ile servis edilen Tavada Mühürlenmiş Orkinos ve 3 birbirinden farklı başlangıcın yapıldığı menüde, ana yemekte füme provola peyniri sos, maydanoz klorofili ve kavrulmuş fındık ile tatlandırılan Porçini Mantarlı Fusilli ve diğer 5 ana yemek seçmeli olarak sunuluyor. Menüde, portakal coulis sos, saf sızma zeytinyağı damlaları ve tarçınlı dondurma ile benzersiz uyum yakalayan Ricotta Peynirli Sicilya Usulü Cannoli ve diğer 3 lezzet misafirlere tatlı bir son vadediyor. Menü öğle ve akşam yemeklerinde Divan İstanbul’da servis ediliyor.

Divan’da Michelin rüzgarı

19 Eylül 2019 Magazin Bülteni.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber