Pazar 'Giyim tarzımız ruhumuzu yansıtıyor'

'Giyim tarzımız ruhumuzu yansıtıyor'

09.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Koton’un reklam filmlerinde birlikte kamera karşısına geçen Burak Deniz ve Melisa Şenolsun “Giyim tarzımız ruhumuzu yansıtıyor” diyor.

Giyim tarzımız ruhumuzu yansıtıyor

Tatlı Küçük Yalancılar” dizisiyle yıldızları parlayan Burak Deniz ve Melisa Şenolsun, yeni bir projede bir araya geldi. Ekranın sevilen isimlerinden olan oyuncular, Koton’un gençlere özel hazırlanan yeni koleksiyonunu “Tam Benim Tarzım” sloganıyla tanıtıyor. Birbirinden renkli ve iddialı tasarımlarla üniversiteli iki genci canlandıran oyunculara stillerini ve alışverişte dikkat ettikleri noktaları sorduk. Modayı takip ettiklerini söyleyen oyuncular, tarzlarının ruh hallerine göre şekillendiğini anlattı.

Haberin Devamı

BURAK DENİZ:

“Giydiklerim beni yansıtıyor”

- “Tam Benim Tarzım” reklam kampanyasında bugüne kadar iki film gördük. Devamı gelecek mi?

Yolculuğumuz uzun soluklu. Devamlılık kurgusuyla ilerliyoruz. Senaryoyu henüz bilmiyoruz ancak herkesin merakla tanışma anını beklediğini sanıyorum.

- Gündelik hayatınızda giydikleriniz sizi ne kadar ifade ediyor?

Casual bir tarzım var. Giydiklerimi kendim belirliyorum. Bu yüzden üzerimde gördüğünüz her şey beni ifade ediyor. Ruh halim nasılsa öyle giyiniyorum.

- İnternetten mi yoksa mağazadan mı alışveriş yapmayı tercih edersiniz?

Mağazadan alışveriş yapmayı daha çok tercih ederim. Alacağım şeyin dokusunu, kesimini, kalitesini hissetmek benim için önemli.

- Tarzınızı oluştururken aksesuarlardan faydalanır mısınız?

Haberin Devamı

Nadiren. İnce altın kolye seviyorum ve arada sırada deri bileklik takıyorum.

Giyim tarzımız ruhumuzu yansıtıyor

- Bu koleksiyon kime hitap ediyor?

‘Tam Benim Tarzım’ kampanyasıyla enerjisi yüksek ve genç bir koleksiyonu ekrana taşıyoruz. Koleksiyonda, üniversiteli gençler başta olmak üzere rahat ve özgün olmak isteyen herkesin taşıyabileceği tasarımlar var.

- Çekimlerde müzisyen rolündesiniz. Özel hayatınızda ilgi duyduğunuz bir alan mı müzik?

Elbette. Müziksiz bir dünya düşünebilir misiniz? Gitar çalmayı bilmiyorum ama rolüm gereği bazı enstrümanlara aşinalığım bulunuyor tabii.

- Moda ....’ dır. Boşluğu neyle doldurabilirsiniz?

Moda senin yarattığındır.

MELİSA ŞENOLSUN:

“Stil için korkusuz olmak gerekir”

- Reklam filmleriniz hem ekranda hem de sosyal medyada beğeni topladı. Yorumlara bakıyor musunuz?

Burak, tanıdığım ve birlikte çalışmaktan keyif aldığım bir oyuncu. Güzel dönüşlerin, kampanyanın enerjisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. ‘Tam Benim Tarzım’ benim için en başından beri genç, yeni ve yüksek duygulu bir kampanya oluyor.

- Stilinizi nasıl tanımlarsınız?

Casual bir tarzım var. Kendimi rahat hissettiren ve şık kavramından uzaklaşmayan tasarımları tercih ediyorum. Sweatshirt, jean, triko kombinleri benimle çok örtüşüyor.

- Seçimlerinizde o sezonun modası ne kadar etkili oluyor?

Haberin Devamı

Trendler çok hızlı değişiyor, her şeyi kendi stilinize yansıtmanız mümkün değil ancak sezon alışverişlerinde o dönem öne çıkan trend parçalar daha bir gözüme takılıyor.

- Size göre hangi kadın şıktır?

Kendiyle barışık, giydiğiyle kendini yansıtan, modaya bağlı olmadan ruhunu ortaya koymaktan korkmayan kadın şıktır.

- Alışverişlerinizde dikkat ettiğiniz püf noktalar var mı?

Çok büyük paralar harcamayı seven biri değilim. Ulaşılabilir fiyatlarla kendimi yansıtacağım, trendlere yakın olan parçaları tercih ediyorum.

- Tarzınızı oluştururken aksesuarlardan faydalanır mısınız?

Evet, en favori takım yüzük, gözlük, saat ve kolye. Takıları olduğundan farklı amaçlarla kullanmayı da seviyorum. Mesela bir kolyeyi kemer olarak belime takabilirim.

- Sizin için stil sahibi olmanın sırları neler?

Bu içten gelen bir şey bence. Özgür, açık fikirli ve korkusuz olunması gerektiğini düşünüyorum. Ancak o zaman özgün bir stil yakalanabilir.

- Moda ....’dır. Boşluğu neyle doldurabilirsiniz?

Moda hayal gücüdür.