Pazar Hayalleri büyüten bahçeler

Hayalleri büyüten bahçeler

27.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Evinizde, ofisinizde yeşiliyle içinizi açacak minyatür bahçelere hayalinizdeki bahçeli evi, sevdiklerinizi, mesleğinizi sığdırmanız mümkün. Bunlar evlilik teklifinden doğum gününe özel günler için de tercih ediliyor

Hayalleri büyüten bahçeler

Oto galeri, taksi durağı temaları var

Haberin Devamı

Bahçehane (bahcehane.net)

- En çok sipariş alan bahçeler bonsai ağacı ve çimlerden oluşan “Salıncaklı Bahçe” ile büyük çorba fincanına tasarlanmış, ferforje masa ve sandalyelerin bulunduğu “Bir Fincan Bahçe” isimli minyatür bahçeler.

- Minyatür bahçe ve teraryumlarda kullanılan objeler de el yapımı ürünler.

- Müşterilerde erkekler çoğunlukta. Genelde eşlerine, kız arkadaşlarına hediye olarak tercih ediyorlar. Yıldönümleri, doğum günleri gibi özel günler için alıyorlar.

- Genelde kendi yaşamak istedikleri alanın, hayallerindeki bahçenin olmasını istiyorlar. Kendisi için alan ve kendi mesleğinin temasını isteyen erkek müşteriler de oldu. Örneğin oto galeri, taksi durağı gibi temalarda bahçeler de hazırladık.

Haberin Devamı

- Minyatür bahçelerde fiyatlar 100 liradan başlıyor. Çok tercih edilen “Bir Fincan Bahçe” 100 lira.

- Sadece İstanbul içine hizmet veriyoruz, bahçeler ortalama üç gün içinde ve elden teslim ediliyor.

Evlenme teklifi için de alınıyor

Minyatür Bahçeler (minyaturbahceler.com)

- Özel günlerde hediye olarak hem bireysel hem kurumsal anlamda tercih ediliyor. Genç ve orta yaş grubu ile kadınlar müşteriler arasında daha ağırlıkta.

- En yoğun talep gören bahçeler aşk ve ofis temalı bahçeler. Özellikle “Seni seviyorum” yazılı tabelanın olduğu bahçeler tercih ediliyor. Evlenme teklifi için de alınıyor: Üzerinde tek taş yüzük duran bir masa olan minyatür bahçeyi evlenme teklif ederken kullanan bir kişi oldu. Kişiye özel tasarımlarda hediye alacakları kişinin mesleğine göre öğretmense okul temalı, diş hekimiyse muayenehane temalı gibi bahçeler isteniyor. Kişinin hayaline göre istediği bir villayı veya Maldivler’deki bir evi de tasarlıyoruz. Firmalar da tercih ediyor.

- Minyatür bahçelerde fiyatlar 165 liradan başlıyor.

- Türkiye’nin her yerine kargoyla teslim ediliyor, istenen bahçenin detayına göre teslim süresi değişiyor.

Şiirler, şarkı sözleri yazdırıyorlar

Paspasın Bahçeleri (paspasinbahceleri.com)

- Genellikle hediye olarak tercih ediliyor. Müşterilerde 30 yaş üstü grup ağırlıkta. Evlenme teklifi için alıp sonrasında evlilik yıldönümü, baby shower gibi etkinliklerinde de sürekli alan aileler var. İş hediyesi olarak da sık tercih ediliyor. Kendileri için alanlar genellikle ofislerine alıyor. Hayallerindeki bahçeli evi isteyenler de oldukça fazla. Ailelerinin, evcil hayvanlarının minyatürlerini istiyorlar. Bahçedeki tabelaların üzerine şiir dizeleri, şarkı sözleri yazdıranlar da oluyor. Firmalar da özel günlerde hediye olarak tercih ediyor.

Haberin Devamı

- Canlı bonsai ve sukulentler ile el yapımı ahşap ve seramik objeler kullanılıyor.

En küçük bahçe 10 cm iken en büyük bahçe 40*24 boyutlarında özel ahşap kapta hazırlanıyor.

Fiyatlar 79 ile 549 lira arasında değişiyor.

Online satış ile Türkiye’nin her yerine bir-üç gün içinde teslim ediliyor. n