Pazar “Hızlı olan şezlongu kapsın”

“Hızlı olan şezlongu kapsın”

24.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Meşhur şezlongunu bırakacağını okuduğumuz Eda Taşpınar’ın boşluğunu kim doldurabilir diye magazin habercilerine sorduk

“Hızlı olan şezlongu kapsın”

Geçtiğimiz hafta gazetelerin magazin sayfalarında Eda Taşpınar’ın “Şimdiki genç kızlara bıraktım şezlongumu. Gençlerin önünü açmak lazım” şeklindeki açıklamasını okuduk. Magazine en uzak insanlar bile Taşpınar’ın kıskanılası bir bronzlukla Bodrum’da şezlonguna uzanmış güneşlenirken fotoğraflarını görmüştür. Bu açıklama karşısında “Bir devir bitiyor yani” dedik demesine ama Taşpınar olmayacak olsa da o şezlong boş kalır mı? Kalmaz. Magazin habercilerine, biraz da esprili bir şekilde, Taşpınar’ın varislerini sorduk...

Haberin Devamı

“Keşke jübile yapmasaydı”

Ömür Sabuncuoğlu

(Show TV Magazin Programları Müdür Yardımcısı, Haber Müdürü)

- Eda Taşpınar şahsına münhasır bir isim. Yeri dolmaz diye düşünüyorum. Keşke bu kadar erken jübile yapmasaydı.

- Genelde gençler kendilerini güneşten koruyor, hatta yaz sezonunu bembeyaz tamamlıyor. İsim bulmak zor, yine de aklıma Asena Atalay geldi. Bronzluk ve beach’ler ona yakışıyor. Ama şezlongun üstüne bir şemsiye açtırmasını tavsiye ediyorum, güneş ışınlarından korunsun.

“Şezlongda oturacak olanın şaşırtması lazım”

Gülşen Yüksel Salt
(Vatan Magazin Müdürü)

- Asena Atalay: Çünkü çok cesur ve yaratıcı. Şezlongda sadece fiziğini değil, zekasını da kullanarak çok konuşulacak fotoğraflar verme potansiyeline sahip.

Haberin Devamı

- Cansu Taşkın: Fizik açısından Asena’dan da Eda Taşpınar’dan da dikkat çekici. Instagram alışkanlığı sayesinde poz vermeyi de biliyor. Cesaret derseniz, merak eden sosyal medyadaki fotoğraflarını bir incelesin. Ama bu şezlonga oturacak olanın bizi şaşırtması lazım. Bu konuda soru işaretlerim var.

- Cem Yılmaz ya da Ozan Güven: “Aşkları” yıldırım hızıyla başlayıp aynı şekilde bitti! Havalar da ısındı. Teselliyi ancak o şezlongda bulabilirler. Hızlı olan şezlongu kapsın...

- Kerimcan Durmaz: Sosyal medyanın yeni fenomeni, Snapchat’te ortaya koyduğu farklılığı şezlonga da yansıtırsa bu yaz çok renkli geçer.

“Asena Atalay’a plajlar teklif götürmüş”

Müge Dağıstanlı
(Posta Magazin Müdürü)

- Asena Atalay: Boşanması, stili, sunduğu magazin programı, düzgün fiziğiyle bu işe en uygun isim. Hatta bazı plajlar kendisine teklif bile götürmüş.

- Yılmaz Morgül: “Survivor” için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde kırmızı bandana, gür saçlar, kalın çerçeveli gözlüklerle bir stil yarattı. Bu tarzın Türkbükü’nde de dikkat çekeceğine eminim. Paparazziler bu haliyle onu bırakmaz!

- Yaşlarına rağmen Bodrum ya da Çeşme plajlarına yakışacak iki isim daha var: Nebahat Çehre (71) dört yıl önce Bodrum’da bikini ile görüntülendi, olay yarattı. Gülriz Sururi ise (87) yaklaşık iki yıl önce Bodrum’daki yazlığında verdiği bikinili görüntülerle ses getirmişti.

Haberin Devamı

“Nurella’nın mimiği yeter”

Sinan Özedincik
(Sabah-Günaydın Yayın Koordinatörü)

- İlk adayım Nurella (Nur Yerlitaş). Kendisi Eda Taşpınar’ın “Şimdiki genç kızlar” tarifine uymasa da karizması ve renkli kişiliğiyle o şezlongun hakkını fazlasıyla verecektir. Hem her şey fizik değil ki, Nurella’nın mimiği yeter!

- Yılmaz Morgül ve Mustafa Topaloğlu’nun şezlong maceralarının da ilgiyle takip edileceğini sanıyorum. Morgül ve Topaloğlu renkli ve zihin açıcı demeçleriyle yazı neşeli hale dönüştürebilir.

“Bronzluğu gözlerini öne çıkarıyor”

İlknur Taş

(Milliyet Magazin Müdürü)

- Ceylan Çapa: Yaz-kış bronz olmayı seven biri. Yaz aylarında sürekli tatil yapan Çapa, güneşin ve kumun tadını çıkaranlardan.

- Asena Atalay: Esmer olan Atalay’ın teni bronzlaşmaya çok uygun. Taşpınar gibi üç ay tatil yaptığını düşünürsek, bronzluğunu bir yıl koruyabilecek bir tene sahip.

- Berrak Tüzünataç: Geçtiğimiz yıl yaz aylarının tümünü tatil yaparak geçirdi. Neredeyse tüm tatil bölgelerine giden oyuncunun bronzluğu, gözlerinin daha ön plana çıkmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

“Leyla Lydia boşluğu doldurabilir”

Mert Doğan

(Kanal D - “Magazin D” ve “Renkli Sayfalar” Haber Müdürü)

- Burcu Biricik: Şu anda popüler döneminde, yükselen bir isim. Beyaz tenli ama bronz tenin yakışacağını düşünüyorum. Hem de giyimi kuşamı ve tarzıyla genç nesil için yeni bir ikon olabilir.

- Leyla Lydia Tuğutlu: Hem tarzıyla hem de fiziksel güzelliğiyle; aynı zamanda esmer olması ve yanmaya da uygun teniyle Eda Taşpınar’ın boşluğunu doldurabilir.