Pazar İlk hasat

İlk hasat

21.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rengarenk meyveler; kirazlar, şeftaliler, çilekler ve dahası...

İlk hasat

Rengarenk meyveler; kirazlar, şeftaliler, çilekler ve dahası... Doğa bereketini sundu; Tarsus’un bahçeleri yılın ilk “vitamin deposu” meyvelerini verdi. Günün erken saatlerinde bahçelere meyve toplamaya giden işçilerin telaşı da görülmeye değer kareler oluşturdu. Mersin’deki meyve bahçelerinin mevsimlik sahipleri tarafından bin bir emekle toplanan bu meyveler evlerimize kadar uzanıyor.

Haberin Devamı

Değişmeyen coşku

İlk hasat

Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 98. yıldönümünü kutladık bu cuma. Milliyet Arşivi’nden aldığımız, Selahattin Gökhan’ın 1972’de, Mithatpaşa Stadı’nda, günümüzdeki adıyla Vodafone Arena’da çektiği fotoğraf, 19 Mayıs coşkusunun hiç değişmediğinin bir göstergesi.

İnadına insanlık

İlk hasat

Suriye; Ortadoğu’nun kanayan yarası... Türkiye terör örgütleri ve fırsattan yararlanmak isteyen ülkelereq inat insani yardımlara aralıksız devam ediyor. Fırat Kalkanı Harekatı’yla özgürleşen Cerablus’ta çekilen bu fotoğraf, belki de annesini babasını yitiren çocuğa ninenin buruk bakışını gözler önüne seriyor.

Kuşbakışı Boğaz

İlk hasat

İlham perileri yedi tepesinde dolanıyor bu şehrin; adına bunca güzelleme yapılan başka şehir yok. Şehre kuşbakışı bakmanın da keyfi büyük. Fotoğraf, Demirören Medya çalışanlarına yönelik düzenlenen fotoğraf yarışmasında övgüye değer görüldü.

Haberin Devamı

Antalya’nın faytonları

İlk hasat

Yeşil ve mavinin büyüleyici bir güzellik sunduğu Antalya’nın uğrak noktası; Kale Kapısı mevkii. Mavi denizi, güneşi ve kızgın kumsalının yanı sıra alternatif arayanlar için faytonla şehir turu imkanı da sunuyor. II. Abdülhamid zamanında yaptırıldığı düşünülen saat kulesi önünden kalkan faytonlar, şehri gezmenin keyfini yaşatıyor.

“Galatasaray Bayramı”

İlk hasat

Galatasaray, UEFA Kupası’nı aldığı günü “Galatasaray Bayramı” ilan etti ve bir kutlama organize etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, 1997-2000 yılları arasında forma giyen oyuncularla, efsaneler arasında yer alan isimler bir gösteri maçı yaptu. Fotoğraftaki mücadelede Hasan Şaş ile eski günlerini aratmayan Reinhard Stumpf görülüyor.

Son karşılama

İlk hasat

Türkiye Cumhuriyeti’nin 27. Başbakanı Binali Yıldırım partisinin grup toplantısına son kez katıldı. Meclis’e gelen vekiller sağ ve sol kapıları kullanırken Ak Partili vekiller, Binali Yıldırım için Şeref Kapısı’ndaki turkuvaz halıda karşılama yaptı. Aracından inen Yıldırım’ın vekillerle bol bol el sıkışması objektiflere böyle yansıdı.

Kedisine araba aldı!

İlk hasat

Kedisi Bebek’le birlikte “hayvanat bahçesi” temalı aile komedisinde rol alan Esra Sönmezer, kazandığı ilk parayla minik dostuna oyuncak araba aldı. Kedisine düşkünlüğüyle bilinen Sönmezer’i 2 bin lira değerindeki uzaktan kumandalı kedi arabasıyla görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.