Pazar Kahvaltı zamanı

Kahvaltı zamanı

22.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Özgürlüğe uçan güvercinlerin mola yeri: İzmir Saat Kulesi. Tarihi kulenin altında bulunan yem satıcıları da bu mekanı güvercinler için cazibe merkezi haline getiriyor.

Kahvaltı zamanı

Özgürlüğe uçan güvercinlerin mola yeri: İzmir Saat Kulesi. Tarihi kulenin altında bulunan yem satıcıları da bu mekanı güvercinler için cazibe merkezi haline getiriyor. Güvercinler bardaktan dökülen yemleri kapmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Fotoğraftaki küçük çocuk da satıcıdan aldığı yem dolu bardağı güvercinlere atarak sabah kahvaltısını başlatıyor.

Haberin Devamı

İlk F-16 uçarken...

Kahvaltı zamanı

Türkiye’de montajı yapılan ilk savaş uçağı “F-16: Savaşan Şahin”, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın da katıldığı törenle 21 Ekim 1987 yılında uçuruldu. Türk hava filosuna katılan F-16’ların tören uçuşu sırasında uçakların yağmur altında inişleri izleyenleri heyecanlandırdı.

Askere sevgi gösterisi

Kahvaltı zamanı

Oğulpınar köyündeki vatandaşlar Türk askerine destek için yürüyüş düzenledi. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve TSK’ya destek pankartlarıyla mahalle meydanında toplandı. Köylüler sloganlarla sınır karakolu yakınındaki kontrol noktasına kadar yürüdü.

Monaco’yu devirdi

Kahvaltı zamanı

Beşiktaş, Monaco deplasmanında tarih yazarken Cenk Tosun attığı 2 golle geceye damgasını vurdu. Monaco’yu 2-1 yenen siyah beyazlı ekibin gollerini atan Cenk Tosun’un Caner Erkin’le gol sevinci objektiflere böyle yansıdı.

Haberin Devamı

Uçan atların gösterisi

Kahvaltı zamanı

Kemer Country Club’ın ev sahipliği yaptığı yılın en prestijli at biniciliği müsabakası Başbakanlık Kupası geçtiğimiz hafta düzenlendi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden en iyi binicilerin kıyasıya yarıştığı müsabakalarda 170 binici iki gün boyunca mücadele etti.

Renk cümbüşü

Kahvaltı zamanı

Doğal güzellikleri insanı büyüleyen ve saklı cennet olarak bilinen Yedigöller’de sonbaharın güzellikleri yaşanıyor. Yedigöl ismini, bünyesinde barındırdığı Sazlıgöl, Nazlıgöl, İncegöl, Küçükgöl, Deringöl, Büyükgöl ve Seringol’ün bulunduğu 7 gölden alıyor. Yedigölller bölgesinde bu mevsimde ağaçlarda kahverengi, sarı, yeşil renklerinin cümbüşü yaşanıyor.

Oyuncak kuzu da aç kalmasın

Kahvaltı zamanı

Peru’da “Kutsal Vadi”nin içinde yer alan Pisac’ın ünü ülke sınırlarını aşmış. Geleneksel el sanatlarının satıldığı pazarda yok yok! Pazara gelen turistlerle fotoğraf çektirerek birkaç sol kazanan minikler ise aileye katkıda bulunuyor. Fotoğraftaki ailenin tek yavru keçisi olunca küçük kıza oyuncak kuzu düşmüş.

Pür dikkat!

Kahvaltı zamanı

Erbil yönetiminin gerçekleştirdiği referandum sonrası Irak Ordu kuvvetleri ile Haşdi Şabi milislerinin Kerkük’te hakimiyeti ele almasının ardından gözler Kerkük’e çevrildi. Irak Türkmen Cephesi’nde ise gelişmeler değerlendirilirken askerler bölgede kuş uçurtmuyor.