Pazar Nereden nereye...

Nereden nereye...

07.01.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın en beğenilen, en çok para kazanan yıldızları, bir zamanlar çömezdi. Onların setteki hallerini ve ‘ünsüz’ günlerini, rol arkadaşları anlattı.

Nereden nereye...

Nereden nereye...

Dünyanın en beğenilen, en çok para kazanan yıldızları, bir zamanlar çömezdi. Onların setteki hallerini ve ‘ünsüz’ günlerini, rol arkadaşları anlattı.

BRAD PITT
İlk çıkışını 1989’da "Growing Pains" adlı TV dizisiyle yapan Brad, sinemaya diğer aktörlerle eşit durumda başlamış sayılmaz. Çünkü o günlerde de çok yakışıklıymış. "Brad’in pek tecrübesi yoktu" diyor rol arkadaşı Tracey Gold. "Yeniydi, ama harika görünüyordu!" Pitt’in gönülleri fetheden bir diğer özelliği de terbiyesi olmuş: "Küçük bir kasabadan gelmişti ama çok tatlıydı. Hep bizim için kapıları açıyordu."

JENNIFER ANISTON
Bir dizide annesini oynayan Cristine Rose, Jennifer’ın yıldız olacağını hemen anlamış
"Bir sahneyi hiç unutmayacağım, Jennifer’ın mutfaktan ön kapıya yürümesi gerekiyordu.
Öyle sıradan bir anda bile tavrının ve zamanlamasının mükemmel olduğunu anlayabiliyordunuz. O, tanıştığınızda, özel ve asla tanımlayamadığımız bir şeylere sahip olduğunu anladığınız insanlardan biri."

SHARON STONE
Beyzbol dünyasıyla ilgili "Bay City Bluesöda Sharon’ın dizideki ilk büyük sahnesini çok iyi hatırlıyor. Sharon bu dizide bir beyzbol oyuncusunun karısını canlandırıyordu. "Bir sahnede onu tribünlerde gösteriyorlardı. Yüzünde çok güzel bir ifade vardı, sonra da gözünden kocaman bir gözyaşı süzüldü. Çok özel bir andı" diyor Spiridakis.

LEONARDO DICAPRIO
"Leonardo inanılmaz komikti" diyor "Growing Pains" dizisinin setindeki arkadaşı Alan Thicke. "Ciddi karakterler canlandırdı hep. Oysa çok eğlenceli ve komiktir. Ve çok iyi taklit yapar. Beni sürekli taklit ederdi ve bunu da gayet iyi yapardı. Birkaç kere onu yakalamıştım. Dizide oynadığı bir sene boyunca seti eğlenceli bir yer haline getirdi."

GEORGE CLOONEY
Meğer George’un seksi erkek imajı, çok eskilere dayanmıyormuş. "The Facts of Life" dizisinde canlandırdığı karaktere, kimse aşık olmamış mesela. Dizinin oyuncuları da Clooney’yi pek çekici bulmuyorlarmış: "Sadece çok eğlenceli olduğunu düşünüyordum," diyor rol arkadaşı Lisa Welchel, "George’un cazibesi, yaşlandıkça arttı."

SARAH JESSICA PARKER
Sarah’nın ilk rolü şu andaki "Sex and the Cityödeki Carrie Bradshaw’ın tam tersiydi. 1982-83 yıllarında çekilen "Square Pegsöde "inek" bir öğrenciyi canlandırıyordu. Dizinin ikinci "ineği" Tracy Nelson, "Onunla çalışmak eğlenceliydi" diyor. "Bir keresinde spor ayakkabasının üstüne yemek dökmemiz gerekiyordu. Makarnalar yere düştüğünde çok komik bir ses çıkarıyorlardı, gülmekten çekim yapamıyorduk. Sarah’nın bilinmeyen bir yönü daha var. Çekim aralarında hep klasik edebiyat kitapları okurdu."

Yazı ve fotoğraflar: PEOPLE DERGİSİ



PAZAR





























Yazarlar