Pazar Romantik komedilerin prensesi

Romantik komedilerin prensesi

31.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

20 yıl önce efsane dizi “Friends”in Rachel’ı olarak hayatımıza giren Jennifer Aniston bu süreye birçok romantik komedi ve hâlâ konuşulan bir Brad Pitt evliliği sığdırdı. Aniston bu hafta “Belalı Rehine” filminin rehinesi olarak karşımıza çıkıyor

Romantik komedilerin prensesi

Kadınların sahip olmak için kuaför kapılarını aşındırdığı saçları, masum yüzündeki flörtöz gülüşü, fit vücudu, televizyon tarihinin en sevilen karakterlerinden birine hayat vermesiyle Hollywood’un prensesi o. Gelin Jennifer Aniston’ı yakından tanıyalım.
* Yunan bir baba ile İrlanda kökenli Amerikalı bir annenin çocuğu olduğundan Aniston’ın güzelliğinin sırrının melez genlerinde yattığını söylemek mümkün.
* Aniston da anne-baba mesleğini seçenlerden. Televizyonda kariyer yapan baba Aniston’a rağmen küçük Jennifer’ın evde televizyon izlemesi yasakmış.

Oyunculuk hayaliyle garsonluk yaptı
* Hollywood yıldızlarının klasik kariyer başlangıç hikayeleri Aniston için de geçerli: Oyunculuk hayalinin peşinden koşarken yaşamını sürdürebilmek için garsonluk, tele pazarlama gibi alakasız işlerde çalışmak, hüsranla sonuçlanan birkaç dizi denemesi...
* Derken ona bir Hollywood yıldızı olma yolunu açan “Friends” dizisi gelir. 10 yıl boyunca devam eden dizi bir televizyon efsanesi olur, Aniston’ın canlandırdığı Rachel Green karakteri de öyle. Aslında Aniston deneme çekimlerine Monica rolü için çağrılmış ancak Rachel karakterini oynamak istemiş. İyi ki öyle yapmış!
* Sinemadaki büyük çıkışını ise 2003 yılında Jim Carrey’nin başrolde olduğu “Aman Tanrım” filmiyle yapar. Sonrasında onlarca romantik komedi filminde rol alır. “Gerçek Dedikodu” (2005), “Ayrılık” (2006),
“Aşk Yönetimi” (2008), “Hayatım Yalan” (2011)... Aniston için romantik komedinin prensesi diyebiliriz.

Haberin Devamı

En çok onun vücudu isteniyor

* Aniston uzun süredir yoga yapıyor, her daim fit hallerini de buna borçlu. “Yoga yapmazsam ruhum gider” diyecek kadar tutkunu. Yoga Pitt’le ayrılığını daha kolay atlatmasını da sağlamış.
* Aniston’ın imzası haline gelen sarı gölgeli, omuzlarına dökülen saçları yıllardır neredeyse hiç değişmedi. Belki biraz uçlarından aldırdı, rengini bir tık açtırdı.
* Sıklıkla Forbes dergisinin en çok kazanan ünlüler listesinde yer alıyor. En seksi kadınlar, en güzel kadınlar, en iyi giyinen ünlüler de üst sıralarında yer aldığı diğer listeler. Hollywood’un ünlü plastik cerrahlarının yaptığı bir ankette hastaların en çok sahip olmak istediği vücut Aniston’ınki çıktı.
* Evinin arka bahçesinde üstsüz güneşlenirken fotoğraflarını çekip yayımlayan dergiye dava açtı. Dergi kendini fotoğrafların haber değeri olduğunu söyleyerek savunsa da davayı kaybetti ve para cezası aldı.

Haberin Devamı

Gönül işleri: Brad Pitt’le evlilikten uzatmalı nişanlıya

AnIston’ın gönül işleri deyince akla ilk gelen Brad Pitt ile evliliği oluyor elbette. 2000 yılında bizim çok sevgili çiftimiz Beren Saat ve Kenan Doğulu gibi Malibu sahillerinde evlendi Aniston ile Pitt. Hollywood’un favori çiftlerinden oldular. Ancak beş sene sonra bu rüya evlilik sona erdi. Dedikodulara göre ayrılma sebepleri Pitt’in eşini şimdiki eşi Angelina Jolie ile aldatmasıydı. Bu ayrılık ve “ihanet” aylarca gündemden düşmedi. Hatta fanlarını bile ikiye böldü bu durum; Jennifer taraftarları ve Angelina taraftarları... Aniston’ın takımı ve Jolie’nın takımı diye tişörtler bile satıldı. Aniston’ın tişörlerinin daha çok sattığı söyleniyor bu arada.
Pitt ile boşandıktan sonra Aniston’ın oyuncu Vince Vaughn, model Paul Sculfor ve müzisyen John Mayer ile ilişkisi oldu. Üç senedir de şu sıralar “Leftovers” disizinde izlediğimiz Justin Theroux ile birlikte. Çift son iki senedir nişanlı, sık sık evlenecekleri dedikoduları çıkıyor, magazin basınının diliyle söylecek olursak uzatmalı nişanlılar yani.