Pazar Sevgililer Günü için 10 farklı hediye alternatifi

Sevgililer Günü için 10 farklı hediye alternatifi

07.02.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

14 Şubat’a bir hafta kala herkesi hediye telaşı sardı. Kimileri parfüm, gözlük gibi klasiklerden şaşmıyor kimileriyse sevgililerini şaşırtmak istiyor. İşte size bizden tavsiyeler. Romantik bir yemekten, kalpli nevresim takımına, Ray-Ban’in gözlüklerden, kişiye özel pastalara kadar birçok seçenek mevcut

Sevgililer Günü için 10 farklı hediye alternatifi

Şişesi dikkat çekiyor
Amerika’nın ünlü parfüm markası Bond No 9’un 17 farklı çeşidi Harvey Nichols’da satılmaya başladı. Chinatown da bunlardan biri. Swarovski taşlarla bezeli şişesi ile dikkat çeken şeftali, bergomot, sümbül ve paçuli aromalı parfümün fiyatı 2200 TL.


Romantik bir yemek
Dedeman İstanbul müşterilerine 14 Şubat’ta özel mönüler sunuyor. Sevgililer Günü yemeklerinin tadına baktıktan sonra grup Enderun’u dinleyip otelde konaklamak isterseniz de ödemeniz gereken bedel kişi başı 199 TL.


Size özel bir pasta
Sevgililer Günü için pasta tasarlatmak istiyorsanız pasta tasarımcısı ve blog yazarı Burçin Birdane’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. www.burcinbirdane.com’dan rengarenk pastalar, cupcake’ler, kurabiyeler sipariş edilebiliyor.

Üstünü sevgiyle ört
İstikbal “Love Story” ve “Perfect Love” isminde uyku takımları hazırladı. Kalp desenli bu uyku setlerini 31 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında 98 TL’den satın alabilirsiniz.

14 Şubat indirimi
Tommy Hilfiger Sevgililer Günü nedeniyle sonbahar-kış koleksiyonunu yüzde 50 indirime soktu. 60’lı yılların popüler sanatçıları Andy Warhol ve Roy Lichtenstein’ın ilham verdiği koleksiyonda çizgili kazaklar, kadife ceketler ve vintage elbiseler var.

Hürrem’in aşkı
Goldaş 14 Şubat için “Canımın Paresi Sultanım” isimli koleksiyonu hazırlarken Osmanlı’nın en çok konuşulan kadınlarından Hürrem Sultan’ın, Kanuni Sultan Süleyman’a duyduğu aşktan ilham almış. Gümüş renkli takılarda Osmanlıca “Canımın Paresi Sultanım” sözcükleri yazılı.

Günün stresini birlikte atın
Ceylan InterContinental İstanbul’un sevgililer için hazırladığı programda çiftler önce Angelic Spa Suite’de bir saat boyunca masaj terapisine giriyor ardından şampanya ve meyve tabağı onları bekliyor ve son olarak da Boğaz manzaralı jakuzinin içinde romantik dakikalar yaşıyorlar. İki saatlik paketin fiyatı 375 avro.

Arşivci sevgiliye
Media Markt’la Sony’nin birlikte hazırladıkları ve pop, caz, blues, klasik rock ve slow müziğin, klasikleşen parçalarının bir araya geldiği Media Markt Box Set Serisi, The 70’s,
80’s, 90’s, Slow Hits ve Jazz&Blues adında beş farklı albüm olarak satılmaya başladı. Her albüm üç CD’den oluşuyor ve fiyatı 14,90 TL.

Seksi olmak isteyenleriçin... Bünyesinde farklı iç çamaşırı markalarını barındıran G Lingerie’de
14 Şubat için birbirinden seksi alternatifler mevcut.

Klasikten hoşlananlara
Ray-Ban’ın 2010 koleksiyonundaki vintage pilot gözlükleri farklı renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Deri saplı ve ergonomik çerçeveli bu gözlükler klasik tarzı benimseyenler için ideal.