Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

17.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

Haberin Devamı

Yağmur telaşı - Ozan Güzelce

Tarihi Eminönü ilçesinde akşamüzeri aniden bastıran yağmurda evlerine gitmek üzere yola koyulan insanların telaşı foto muhabiri Ozan Güzelce’nin objektifine böyle yansıdı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Doğada yoga - Rıdvan Menekşe

Bir gün güneşli olan ertesi gün hortum ve fırtınaların yaşandığı Antalya’da yağış etkisini kaybedince insanlar sokaklara döküldü. Bazıları yürüyüş yaparken bazıları da fotoğraftaki gibi açık alanda yoga yaptı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Türkiye’den gelen mutluluk - Ünal Çam

Oyuncaklar çocukların hayal dünyasında ayrı bir yer tutar. Türkiye, savaşın içinde doğup büyüyen Suriyeli çocukların yüzünü güldürmek, acılarından bir an olsun uzaklaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Türkiye’den gönderilen hediye oyuncak ve okul malzemelerini alan İdlibli bir çocuğun o anlık mutluluğunu böyle fotoğraflıyor arkadaşımız Ünal Çam.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Sevgiliye en güzel hediye

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye verilen hediyelerin başında hiç kuşkusuz çiçek geliyor. Öyle ki İstanbul merkezli çiçek siteleri depolarında çiçek kalmadığı için günler öncesinden sipariş alımını durdurdu. Milliyet gazetesi arşivinden aldığımız 1987 yılında çekilen fotoğrafa bakınca görüyoruz ki çiçek, internet sitelerinden değil kaynağından alınıyormuş.

Şimdiki zamanın hikayesi

OKUR- ÇEKER

İstanbul manzarası - Cem Tekkeşinoğlu

Bir kıtadan bakıp diğer kıtadan gün batımını seyretmeyi kim istemez ki? Tarihi kent İstanbul’da yaşayanların şanslı olduğu konulardan birisi de bu… Okuyucumuz Cem Tekkeşinoğlu’nun Eminönü’nden çektiği ve bizimle paylaştığı fotoğrafta batan güneşin ardından Üsküdar’dan hareket eden vapurun seyrini görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com