Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

24.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

Haberin Devamı

Sisle gelen güzellik - Ozan Güzelce

İstanbul’da geçtiğimiz hafta yoğun şekilde etkili olan sis her ne kadar deniz hava ve kara ulaşımını olumsuz etkilese de özellikle sis bulutları içinde kalan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve şehrin gökdelenleri adeta görsel bir şölen sundu.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kayak yoğunluğu - Yavuz Özden

Kayak severlerin gözde mekanı olan Erciyes, her yıl binlerce yerli yabancı turisti ağırlıyor. Kış sezonu boyunca birçok etkinliğin yapıldığı kayak merkezindeki yoğunluğu muhabirimiz Yavuz Özden böyle fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Depremlerle sallanıyoruz - Ünal Çam

Son bir ayda ülkemizin çeşitli illeri küçük çaplı depremlerle sarsılırken hafta içinde Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinden korkutan haber geldi. Geçen yıl şubat ayında da meydana gelen iki depremle sarsılan Ayvacık’ta can kaybı yaşanmazken küçük çaplı hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Kardeşle bekleyiş - Oğuz Yeter

Savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan milyonlarca Suriyeli güven içinde yaşamını sürdürürken bazıları da sınırdan geçebilmek için beklemek zorunda kalıyor. Yaşadıkları kötü günlerin etkisini üzerinden atamayan fotoğraftaki kız çocuğu kucağındaki kardeşiyle Türkiye’de daha iyi bir yaşam süreceğinden o kadar emin ki…

Şimdiki zamanın hikayesi

Yardım haftası - Hüseyin Kırcalı

İçinde bulunduğumuz hafta “Türkiye Yardım Sevenler Haftası” olarak 1951 yılında kabul edildi. Bu hafta kapsamında devletin çeşitli kurumları yardıma muhtaç kişileri belirleyip ihtiyaçlarını gideriyor. Milliyet arşivinden aldığımız fotoğrafta, 1964 yılında Şanlıurfa’daki Zırhlı Süvari Alayı, Urfa ve köylerinde önlüksüz okul çocuklarına yeni dikilen önlükleri hediye etmiş.

Şimdiki zamanın hikayesi

OKUR - ÇEKER

‘Süper Ay’ her yerde - Olay Seven

Dünyanın birçok yerinde görülen dolunay en çok doğa ve fotoğraf severleri mutlu etti. Okuyucumuz Olay Seven de Amerika’nın Arizona bölgesi Monument Valley’de çektiği bu tablo gibi fotoğrafını bizimle paylaştı.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com