Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

24.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

Haberin Devamı

Cennet köşe, Gümüşlük - Kemal Bulut

Bodrum Yarımadası’nın cennet köşesi Gümüşlük, son derece temiz denizi, doğal güzellikleriyle el değmemiş ormanların uzandığı bir kıyıda konumlanan muazzam bir tatil beldesi. Yerli ve yabancı turistlerin yaz aylarında vazgeçilmez adresi Gümüşlük baharın gelmesiyle tatilcilerin ilgi odağı oldu.

Şimdiki zamanın hikayesi

Nostaljik mutluluk - Ünal Çam

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin vazgeçilmezi nostaljik tramvay caddenin simgesi durumunda. Bölgeyi gezen turistlerin sıklıkla kullandığı tramvaya binen bir turistin mutluluğu yüzüne böyle yansıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Su sinyal veriyor - Rüçhan Ünver

Her yıl 22 Mart’ta “Dünya Su Günü” çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Uzmanlar dünyada azalan kaynakların başında gelen suyun tasarruflu kullanılmaması halinde önümüzdeki 10 yıl içinde su sıkıntılarının başlayacağı uyarısını yapıyor. Milliyet arşivine baktığımızda İstanbul’da 1966 yılında çekilen bu fotoğrafta vatandaşların tankerlerden kovalarla su taşıdığını görüyoruz.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

OKUR - ÇEKER

Süleymaniye’de kar - Cahit Bal

Gümüşhane’nin en eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesi birçok medeniyete ev sahipliği yapmış. Her mevsim farklı güzellikleri bünyesinde barındıran Süleymaniye’ye yağan karın oluşturduğu kartpostallık görüntüyü okurumuz bizimle paylaşmış.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com