Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

07.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi
Işıl ışıl İstanbul - Oğuz Yeter

Haberin Devamı

Gecesi bir başka, gündüzü bir başka güzel oluyor medeniyetler kenti İstanbul’un… Tarihi ve doğal güzelliğiyle dünyanın hayran kaldığı bu şehir adeta büyülüyor insanları. Güneş battıktan 20 dakika sonra Otağtepe’de yerini alan foto muhabiri Oğuz Yeter, en doğru anda basmış deklanşöre.

Şimdiki zamanın hikayesi

Manolya zamanları - Ozan Güzelce

Baharın habercisi manolyalar havaların ısınmasıyla İstanbul’un çeşitli yerlerinde çiçek açmaya başladı. İstanbul’un tarihi yerlerinden Ihlamur Kasrı’nda Manolya yaprakları arasında yüzen bir ördek görülmeye değer bir fotoğraf sunmuş arkadaşımıza.

Şimdiki zamanın hikayesi

Nisanda Olimpos yürüyüşü - Rıdvan Menekşe

Yerli ve yabancı turistler turizm sezonunun açılmasıyla Antalya’ya yavaş yavaş gelmeye başladı. Nisan ayında özellikle turistlerin başlıca tercihi ören yerleri oluyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Olimpos Antik Kenti’nde yürüyüş ise tercihte başı çekiyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Durma dans et - Ünal Çam

Müziğin ritmine kendini bırakan Afrikalılar, yaşadıkları coğrafyanın zorluğuna aldırış etmeden eğlenmeyi de bildiklerini gösteriyor bize. Zanzibar’da yıkık bir duvar önünde dans eden gençlerin o anını muhabirimiz Ünal Çam fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Ah bir ataş ver” - Sami Önemli

4 Nisan 1953 yılında Çanakkale Boğazı’nda Dumlupınar denizaltımız İsveç bandıralı bir şileple çarpıştı ve 81 kahraman denizcimiz şehit oldu. “Ah bir ataş ver” türküsünün yürek yakan hikayesi bugüne kadar sayısız kez dile geldi. Milliyet arşivinden aldığımız fotoğrafta 1958 yılında düzenlenen anma töreninde duygulu dolu anlar yaşayan vatandaşlar görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Masum gülümseme - Ahmet Sami Acar

Her köşesinde bir çocuğun masum gülümseyişiyle karşılaşacağınız ülke Nepal… Kuşkusuz, 2015’teki
deprem sonrası en çok da onlar etkilendi. Okuyucumuz Ahmet Sami Acar’ın bizimle paylaştığı bu fotoğrafta Nepalli bir kız çocuğunu görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com