Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

28.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Gel pisi pisi - Oğuz Yeter

Haberin Devamı

İstanbul Tuzla’daki Aslan Park vahşi yaşamın en güçlü yırtıcılarına ev sahipliği yapıyor. İki yavru kaplanın sevimli ve bu şaşkın halleri Oğuz Yeter’in objektifine böyle yansımış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Hurdalıktan gelen mutluluk - Ünal Çam

Her çocuğun hayalidir bisiklet sahibi olmak. Ankaralı minik Uğur hurdalıktan bulduğu üç tekerlekli bisikletiyle hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kapadokya‘nın renkleri - Ozan Güzelce

Kapadokya’ya gidenler bilir, sabah gün doğmadan gökyüzünde rengarenk balon cümbüşü yaşanır. Arkadaşımız Ozan Güzelce de kadrajının merkezine koyduğu alıç ağacının dallarından saçılır gibi görünen balonları böyle fotoğraflamış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Oturan Boğa’nın konseri - Buse Zorbay

Kızılderililer gittikleri her yerde büyük ilgi görüyor. Aynı anda çeşitli kültürden sokak müzisyenlerine ev sahipliği yapan İstiklal Caddesi’nde de zaman zaman konser veren Kızılderili müzisyenler pan flütleriyle caddeye farklı bir hava katıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Film gibi bir hikaye

Kore Savaşı 27 Temmuz 1953’te sona erdi. Türk askerinin bu savaşta gösterdiği fedakarlık hiçbir zaman unutulmadı. Kore savaşının en akılda kalan ismi ise Süleyman Dilbirliği’nin evladı gibi baktığı Ayla oldu. Milliyet arşivinden aldığımız fotoğrafta Ayla, Türk askerleriyle görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Yeşil deniz - Alperen Kaya

Kastamonu Sırçalı’da milyonlarca yılda oluşan kanyon, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Gür bitki örtüsüyle adeta yeşil bir denizi andıran kanyonun fotoğrafını okurumuz Alperen Kaya bizimle paylaşmış.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com