Pazar Ustasından fitness ve yoga eğitimi

Ustasından fitness ve yoga eğitimi

10.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İtalya’nın ödüllü fitness ve yoga ustası Lorenzo Sommo, 23-24 Mayıs’ta Kemer Country Club’da, yaratıcısı olduğu 360 Natural Movement programını anlatacak

Ustasından fitness ve yoga eğitimi

İstanbul Kemer Country Club, 360 Natural Movement’ın yaratıcısı ve İtalya’nın ödüllü fitness ve yoga ustası Lorenzo Sommo’yu Türkiye’ye getiriyor. Sommo, 23-24 Mayıs tarihlerinde Kemer Country Wellness&Fitness Center’da düzenlenecek eğitim ve atölye çalışmalarında fitness ve yoga konusundaki yeni gelişmeleri, programları anlatacak.
Antrenman bilimleri üzerine mastır yapan; yüzme, atletizm, sörf, snowboard, cimnastik, dans ve Uzakdoğu savunma sporlarıyla ilgilenen Sommo’nun kurslarına katılanlar güç, esneklik ve bedensel farkındalığı artıran 360 Natural Movements programını deneyimleme imkanı bulabilecekler.
Bedeni çalıştırırken ruhsal açıdan da rahatlatıyor
Lorenzo Sommo’nun geliştirdiği, bedeni çalıştırırken ruhsal olarak da rahatlatan, konsantrasyon ve koordinasyon gelişimine katkı sağlayan 360 Natural Movements, kişilerin günlük yaşam hareketlerinden esinlenerek tasarlanmış, eklem hareketliliği, esnekliği ve kuvveti arasında iyi bir denge kurmayı sağlayan doğal hareketler bütünü.
Açık havada, çim alanda, doğa ve sporun birleştiği bir programın sunulduğu Kemer Country Club’da, 23 Mayıs Cumartesi günü 14.30-18.00 arasında grup egzersizleri yapılacak. 24 Mayıs Pazar günü 9.00-17.00 saatleri arasında ise profesyoneller ve spor akademisi öğrencileri için 360 Natural Movements eğitimi verilecek.

Yazarlar