Pazar Yeme-içmede son haberler

Yeme-içmede son haberler

04.04.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeme-içmede son haberler

Yeme-içmede son haberler



Karaburun'un enginarları Bağdat Caddesi'nde
Bağdat Caddesi'ndeki Il Piccolo, Ege bölgesinin lezzetli ve sağlıklı yemeklerini sunmaya devam ediyor. Bugünlerde sıra enginar dolması ve zeytinyağlı enginarda. Çeşme ve Karaburun'dan getirilen enginarlar Ege usulü hazırlanıyor ve sızma zeytinyağı ile servis ediliyor.

Namet pastırmaları ödüllü oldu
Tüm Tüketicileri Koruma Derneği'nin Yılın Altın Markası Tüketici Ödülü'nü bu yıl pastırma ve şarküteri ürünleri grubunda Namet aldı. Namet uzmanlar ve tüketiciler tarafından, kalite ve hijyen başta olmak üzere pek çok kritere göre yapılan değerlendirmeler sonucu ödüle layık görüldü.

Hafta sonu tatlısı
Hafta sonu ağzınızı Ender çikolataları ile tatlandırabilirsiniz. 57 yıllık Ender'in sütlü, bitter, antepfıstıklı ve fındıklı olmak üzere dört çeşidi var.

Soğan halkaları ve kanatlar sizi çağırıyor
Bu hafta sonu çabucak ama lezzetli bir yemek yemek isterseniz Burger King'e uğrayabilirsiniz. Özellikle soğan halkaları ve tavuk kanatlarını, Burger King'in değişik soslarıyla birlikte deneyebilirsiniz.

Fındıklı kapuçino
Jacobs'un son ürünü değişik bir lezzet; fındıklı kapuçino. Jacobs Cappucino Hazelnut'ın içinde bulunduğu 12,5 gramlık poşetlerde sadece fındık aromalı kahve değil krema ve şeker de bulunuyor.

Açlığınız geçecek, kilonuz değişmeyecek
Sağlıklı yaşam ürünlerinden oluşan Piyale Form serisine makarna ve meyve suyundan sonra bisküvi de eklendi. Piyale Form bisküvi ile hem açlığınızı bastırabilir hem de formunuzu koruyabilirsiniz.

Macar yemekleri ve şarapları
Çırağan Kempinski 10 Nisan'a kadar Macar Haftası'na ev sahipliği yapıyor. Etkinlik boyunca Macar mutfağının değişik lezzetlerinin yanı sıra Macar şarapları da sunulacak. Üçüncüsü yapılan etkinlikte mutfağın başına Kempinski Hotel Corvinus Budapeşte'nin şefi geçiyor.

Şampanya artık hüüpletilecek
1743 yılında üretilmeye başlanan Moet & Chandon şampanyaları tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de küçük boy şişelerde pipet ya da özel tasarlanmış başlıkla içilebilecek. Böylece özel günlerin içkisi olarak anılan şampanya gündelik hayatımıza da girmiş olacak.

Yazarlar