Gündem Pelin Akil kimdir? Pelin Akil ikiz çocuklarını dünyaya getirdi

Pelin Akil kimdir? Pelin Akil ikiz çocuklarını dünyaya getirdi

20.04.2019 - 15:59 | Son Güncellenme:

Pelin Akil, 2016 yılında meslektaşı Anıl Altan ile nikah masasına oturmasasının üzerinden 2,5 yıllık bir süreç geride kaldı. Ekranlarda çıkışının Arka Sıradakiler dizisi ile yakalayan Pelin Akil bugün ikizlerini dünyaya getirdi. Peki Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil kimdir Pelin Akil ikiz çocuklarını dünyaya getirdi

Pelin Akil, Anıl Altan ile 2016 Eylül ayında nikah masasına oturmasının üzerinden 3 yıla yakın bir sürenin tamamlanmasının ardından ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Pelin Akil ekranlarda en büyük çıkışını Arka Sıradakiler dizisinde yakaladı. Sonrasında ekranlara kısa bir ara veren Pelin Akil TRT 1 ekranında yayınlanan Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye karakterine hayat verdi. Seksenler dizisinde Seçil karakterine hayat veren Pelin Akil 2012 yılında Suskunlar dizisinde Nisan karakterine hayat verdi

Haberin Devamı

PELİN AKİL KİMDİR?

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde dünyaya geldi. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo, Sersefil-Korkuyorum sevgilim ve Closer gibi tiyatro oyunlarında yer aldı. Pelin Akil ilk çıkışını FOX'ta yayınlanan Arka Sıradakiler dizisiyle yakaladı, ardından TRT 1'de yayınlanan Pana Film'in yapımcısı olduğu Kurt Kanunu dizisinde Ballı Naciye rolünü oynadı.

Kurt Kanunun'da oynadığı süreçte TRT 1 de yayınlanan Seksenler dizisinde Seçil karakterine hayat verdi. 2012 yılında Suskunlar dizisinde Nisan karakterini canlandıran Pelin Akil daha sonra TRT 1 de yayınlanan Kızıl Elma dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. 2015'te Show TV'de yayınlanan Ne Münasebet dizisinde Nil karakterini canlandırdı. Bunların yanı sıra ATV de yayınlanan Aile İşi ve yine Star TV de yayınlanan Çember gibi projelerde yer aldı. Aynı projelerde de bulunduğu meslektaşı Anıl Altan ile 2016 eylül ayında nikah masasına oturdu.