Gündem Pelin Karahan kimdir? Bu gece o kanalda...

Pelin Karahan kimdir? Bu gece o kanalda...

31.12.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen oyuncu ve sunucusu Pelin Karahan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alıyor. Pelin Karahan oyunculuğunun yanı sıra, kariyerinin ilk yıllarında oynadığı reklam filmleri ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Peki Pelin Karahan kimdir?

Pelin Karahan kimdir Bu gece o kanalda...

Pelin Karahan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alıyor. Güzel oyuncu ve sunucu Pelin Karahan hakkında merak edilenleri sizin için derledik. İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alan Pelin Karahan hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

PELİN KARAHAN KİMDİR?

Vildan Pelin Karahan Güntay (d. 6 Ekim 1984), Türk oyuncu ve sunucu.

Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazandı. Daha sonra Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti.

Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi.Bu dizide Dağhan Külegeç ile olan uyumu göz doldurdu ve efsane iki aşık Aslı Efe'yi AsEf'i yaşattı. Reklamların devamı da geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı.

Haberin Devamı

TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu.

Özel hayatı

2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. 27 Aralık 2014'te Ali Demir Güntay isminde bir oğlu oldu