Editörün Seçtikleri 10 saatte lekelere veda edin!

10 saatte lekelere veda edin!

08.08.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

Güneşin cildimizde bıraktığı lekelerden kurtulmak oldukça zahmetli bir iş. Ancak şimdi 10 saat içinde lekelere veda edebileceğiniz bir maske var...

10 saatte lekelere veda edin

Güneşin ciltte yoğun izler bıraktığı yaz aylarından sonra hepimizin aklına ilk gelen soru güneş lekerinden nasıl kurtulabileceğimiz... 10 saat ciltte kaldıktan sonra ciltte bulunan her türlü güneş, hamilelik,doğum lekesi ve sivilce izlerinde etkili olan leke maskesi Cosmelan, yüz,boyun,dekolte,karın bölgesi, bacaklar ve el bölgelerine uygulanabiliyor.

Haberin Devamı

Her cilt tipine uygulanabilen maske, deride bulunan melanin miktarını azaltarak pigmentasyonu baskılar. Bu yönüyle etkin bir peeling yöntemi olan ürün, ciltte leke oluşumunu tetikleyen mekanizmayı etkisi altına alır. Deri renginin belli bölgelerde koyu bir renge dönüşmesine sebep olan mekanizmanın içinde aktif rol oynatan tirozin adlı enzimi baskılaması, asıl etkisini göstermesini sağlar. Bu sayede melanin oluşumu azalarak cildin koyulaşmış bölümlerinin rengi açılır ve bundan kaynaklanan lekelerin etkin tedavisi sağlanır.

Çok hafif bir soyucu etken madde içeren Cosmelan-Dermamelan uygulama kitlerinin ilk uygulaması uzman kliniklerde yapılır. Maske uygulandıktan sonra 10 saat ciltte kalır ve yıkanır. Sonrasında kişiye verilen ev devam protokolü düzgün uygulandığı taktirde, 1-4 hafta içersinde cilt lekelerinden arınır, yenilenmiş, parlaklık, ve tazelenmiş bir görünüm elde edilir.

Haberin Devamı

Cosmelan leke tedavisinin yeterli olmadığı durumlarda daha yoğun kimyasal asit içeren Dermamelan leke tedavisi uygulanır.

Yazarlar