Stil 14 Şubat'ta Pretty Ballerinas ile sevgilinizi şımartın!

14 Şubat'ta Pretty Ballerinas ile sevgilinizi şımartın!

13.01.2012 - 16:59 | Son Güncellenme:

Kısa bir süre önce Sapphire’de açtığı romantik dokunuşlu mağazasıyla İstanbul’daki müdavimlerini sevince boğan Pretty Ballerinas, Sevgililer Günü’ne özel modellerini sergilemeye başladı.

14 Şubatta Pretty Ballerinas ile sevgilinizi şımartın

Sevgilinizden önce davranarak ona Pretty Ballerinas’ın eğlenceli ve rahat modellerinden birini hediye edin, bu 14 Şubat’ı her gün hatırlamasını sağlayın.

Kate Moss, Kate Middleton, Elle Macpherson, Claudia Schiffer, Lindsay Lohan, Kylie Minoque, Lily Allen ve İspanya Prensesi Letizia Ortiz. Dünyanın en stil sahibi kadınlarının sırrı ortak: Pretty Ballerinas’ın romantik ve feminen çizgileri bağımlılık yaratan bir rahatlıkla birleştiren babetleri. Sıradan bir ofis gününden şık bir gece davetine, günün her anına eşlik edebilecek geniş model yelpazesiyle Pretty Ballerinas, Londra, Madrid, Milano, New York ve Los Angeles gibi modanın nabzını tutan şehirlerde bulunan mağazalarıyla dünyanın en sevilen babet markası ünvanını elinde bulunduruyor.

İspanya’nın Menorca Adası’nda her babeti elde üreten Pretty Ballerinas, kısa bir süre önce Sapphire’de açılan ilk mağazası ile İstanbul’lu modaseverlerin de kalbini fethetti. Neon renklerde babetlerden sezon trendi piton derisi baskılara, kadife slipper’lardan eğlenceli tematik modellere, hayallerin ötesine geçen Pretty Ballerinas Sevgililer Günü’ne özel modelleri ile iddiasını sürdürüyor. Sevgililer Günü hediyesine karar veremeyen erkeklere, sevgililerini modern zaman prenseslerinin halet-i ruhiyesine sokacak Pretty Ballerinas modellerini keşfetmeye davet ediyoruz. Unutmayın, dünyanın en geniş babet koleksiyonuna sahip Pretty Ballerinas, toz pembe kutusundan özel tabanına kadar, her detayda özen ve zerafet barındırıyor. Dikkat, Pretty Ballerinas’la tanışan kadınlar bir daha başka babet giymek istemeyebilirler!

Pretty Ballerinas’ın rengarenk dünyasıyla tanışmak ve sevgilinize Hollywood yıldızlarının stilini armağan etmek için markanın Sapphire mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Üstelik şu an Pretty Ballerinas’ın 75 farklı modeli, %40’a varan indirim fırsatıyla satışa sunuluyor.

Yazarlar