Tatil 15 Saat kesintisiz müzik: Gold Series 2012

15 Saat kesintisiz müzik: Gold Series 2012

25.07.2012 - 09:41 | Son Güncellenme:

Urban Bug, dünyanın en prestijli elektronik müzik dergisi DJ Mag işbirliğiyle bayramın 2.günü 20 Ağustos’ta Gold Series’in ilk organizasyonunu gerçekleştirecek.

15 Saat kesintisiz müzik: Gold Series 2012

“Party day” konseptiyle Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek “Gold Series 2012” de elektronik müziğin en önemli isimlerinden Sasha, Sander Kleinenberg, Marc Vedo ve Macit kimyacı sahne alacak. Bu isimlere, Orkun Bozdemir-Ali Efe Dinç, Beatporn-Azun’un performanslarıyla eşlik edecek.

Haberin Devamı

15 Saat kesintisiz müzik ve kent kültürü

Gündüz 14.00’te başlayıp, gece 00.00’da After Party’le ertesi gün sabahın ilerleyen saatlerine kadar devam edecek Gold Series 2012; 15 saatlik kesintisiz müziği ve farklı etkinlikleriyle yazın en kapsamlı müzik partilerinden olacak. Dünyaca ünlü DJ’leri ağırlayacak Gold Series’in ilkinde, kent kültürüne yönelik aktiviteler de yer alıyor. Tasarım standları, dövme, grafitti, ekstrem sporlar, custom motor ve otomobillerin yer aldığı showcase’lerle farklı mutfaklar Gold Series organizasyonunda yer alacak aktivitelerden bazıları.

Bugüne kadar, kent kültürü markası olarak, hizmet ve eğlence sektöründe 3.000.000’dan fazla kişiye ulaşan Urban Bug ve 1991’den bugüne on dilde basılan DJ Mag işbirliğiyle gerçekleşecek “Gold Series”, dünyanın dört bir yanında unutulmaz partilere imza atan Dj Mag’in Türkiye’deki ilk organizasyonu olma özelliğini taşıyor. Biletler Biletix’te

Haberin Devamı

Gold Series 2012 DJ’leri

Gold Series 2012’de elektronik müziğin tartışılmaz en ünlü markası olan Dj Sasha, progressive house’un duayeni Sander Kleinenberg’e, elektronik dans müziği sahnesinin genç yeteneklerinden Marc Vedo ile yurt dışı ve yurt içinde en çok tanınan Türk sanatçısı Macit Kimyacı eşlik edecek.

Line Up:

14:00 – 15:30 Beatporn –Azun

15:30 – 17:00 Orkun Bozdemir - Ali Efe Dinç

17:00 – 18:30 Macit Kimyacı

18:30 – 20:00 Marc Vedo

20:00 – 22:00 Sander Kleinenberg

22:00 – 00:00 Sasha

00:00 – 05:00 After Party (Tolga Tan / Procombo / Yunus Kasarcı) Visuals By: Rastarules

Sasha

İngiliz Dj ve prodüktör Sasha elektronik müziğin dünyadaki en yenilikçi ikonlarından biridir. Müzik dünyasına seksenlerin sonunda giriş yapan Sasha çok az sanatçının elde ettiği bir efsane yaratmıştır. Grammy ödüllü sanatçı Madonna ve Chemical Brothers gibi ünlü isimlere remixler yapmıştır. Dünyada festival ve kulüplerin en aranılan headliner isimlerindendir. Sasha'nın John Digweed ile gerçekleştirdiği setler tüm elektronik müzikseverlerin hayranlığını kazanmıştır.

Sander Kleinenberg

http://www.5k.tv/

Haberin Devamı

Sander Kleinenberg progressive ve tech house müziğin duayenlerindendir. 1971 Hollanda doğumlu Kleinenberg aslında produktörlüğü ile bilinir ve 2004'ten itibaren yaptığı hit çalışmaları ile dj'liği ile ön plana çıkmaya başlamıştır. Progressive tarzında bir çok popüler çalışmaya imza atan sanatçı bunun yanında performaslarında kullandığı görsel temaları kendi hazırlaması ile de tanınmaktadır.

Marc Vedo

http://www.facebook.com/marcvedofanpage

Glastonbury, Global Gathering, Homelands, Berlin Festival gibi önemli dans etkinliklerinde yer almış olan Marc Vedo, Chemical Brothers ve Tiesto gibi ünlü isimlerle sahneyi paylaştı. İngiliz dans müziği listelerinde bir çok çalışması yer alan Marc Vedo, canlandırıcı ve eğlenceli tarzı ile adından bir sonraki Sasha olarak söz ettirmektedir.

Macit Kimyacı

http://soundcloud.com/macitkimyaci

90'lı yılların başında Club 20'de Lightjockey olarak dj'lik kariyerine ilk adımını attı, yurt içi ve yurt dışındaki sayısız kulüp ve festivalde sahne aldı ve 2008'den bu yana Tünel'in hip mekanı Lokal'in işletme müdürlüğüne soyundu. Prodüksiyon çalışmalarına ağırlık veren Kimyacı, Apparel Music ve Vibe Me Records Sound Architecture gibi önemli labellardan ürettiği 'Deep House' parçalarını yayımlıyor.

Haberin Devamı

DJ MAG Hakkında: DJ Mag 1991 yılından beri 10 farklı dilde basılan müzik ve dj dünyasının en prestijli dergisidir. DJ Mag her yıl dünya çapında internet üzerinden yapılan oylamayla top 100 dj ve top 100 gece kulübü sıralaması ile elektronik müzik dünyasının kalbini elinde tutmaktadır. Elektronik müzikte tüm dinleyici, promoter, dj, kulüp yatırımcısı ve sponsorların yakından takip ettiği DJ Mag, web sitesi, sosyal medyası ve haftalık bültenleriyle milyonlarca kişiye ulaşmaktadır.