Kültür Sanat 19 Nisan PUMA Ignite İstanbul Koşu'su

19 Nisan PUMA Ignite İstanbul Koşu'su

14.04.2015 - 13:55 | Son Güncellenme:

PUMA’nın Türkiye’de ilkini gerçekleştireceği ‘Ignite İstanbul Koşusu' 19 Nisan Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleşecek.

19 Nisan PUMA Ignite İstanbul Koşusu

PUMA'nın yeni koşu ayakkabısı Ignite’ın dünya lansmanı kapsamında global olarak başlattığı “Ignite Your City” etkinliğine İstanbul da katılıyor. ‘Şehrini ateşle’ konseptli yarışmanın İstanbul ayağı, 19 Nisan Pazar günü 08:30’da Caddebostan sahilinde koşulacak.

Haberin Devamı

‘Ignite İstanbul Yarışı’na, Türkiye’nin önde gelen koşu gruplarından İstanbul Koşu Kuvvetleri ve Hareket Candır da katılacak.

‘Ignite İstanbul Koşusu’ için başvurular, 6 Nisan Pazartesi gününe kadar https://pumaigniteistanbul.com/ adresinden yapılabiliyor.

PUMATrac ile şehrini ateşle, dünya şehirleriyle yarış!

Ignite İstanbul Yarışı’na mobil dünyadan da katılmak mümkün. PUMA'nın sporcuları motive etmek ve farklı antrenman yolları bulmaları için hayata geçirdiği koşu aplikasyonu PUMATrac sayesinde, dünyanın farklı şehirlerindeki sporcular da birbirleriyle yarışabiliyor. PUMATrac aplikasyonunda bulunan ‘Ignite your City’ sekmesinde şehirlerin sıralamaları da bulunuyor. Ayrıca aplikasyon, koşu tamamlandığı an skor, mesafe, kişisel veriler, hava ve zaman koşullarına göre kullanıcıyı puanlıyor. Yol mesafeleri, tempo ve yakılan kaloriler ve koşunuza en uygun müzik seçenekleri sunan Spotify özelliğiyle koşunuzu farklı bir boyuta taşıyor. Koşu rotanızı arkadaşlarınızla paylaşmanızı veya diğerlerininkini de denemenizi de sağlayan uygulama içinde bulundurduğu 'Ignite Liderlik Tablosu'nda kullanıcılar arasında puanlama sistemi de sunuyor. Bu tabloda İstanbul şu anda 5. sırada yer alıyor.