Tatil 20.000 destinasyonda otel rezervasyonu

20.000 destinasyonda otel rezervasyonu

05.06.2013 - 12:07 | Son Güncellenme:

Son hizmet ile cepyol.com, 4 milyondan fazla tatilcinin otel rezervasyonları için de kolları sıvamış oldu.

20.000 destinasyonda otel rezervasyonu

Genç Turizimciler Derneği tarafından 19 Nisan 2013 tarihinde düzenlenen Turizm Teknolojileri Zirvesi’nde yılın en iyi mobil uygulaması ödülünü kazanan Türkiye’nin ilk mobil seyahat acentası Cepyol, en uygun otel fiyatlarını arayan kullanıcıları için hizmet yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Bu son hizmet ile cepyol.com, 4 milyondan fazla tatilcinin otel rezervasyonları için de kolları sıvamış oldu.

Türkiye’nin ilk kişiselleştirilmiş mobil seyahat acentası Cepyol, seyahat tutkunlarına yönelik sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Web sitesi ve mobil aplikasyonu üzerinden 208’den fazla otele rezervasyon yaptırma imkanı sunmaya başlayan Cepyol, seyahat planlaması yapanların başvuru kaynağı olarak hizmetlerini her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.

Dünya çapında 20.000 destinasyonda “En Uygun Fiyat Garantili” otel sözü veren Cepyol’un kullanıcılarının söz konusu hizmetten yararlanmaları için yalnızca 4 dakikayı kendilerine ayırmaları yeterli olacak. Bu yeni hizmet sayesinde, tüm seyahat severler 250.000’den fazla otele Cepyol’un web sitesi ve mobil aplikasyon üzerinden ulaşabilecekler.

Tüm seyahat tutkunlarına, seyahatlerini kesintiye uğratmadan her an, her yerden, karşılaştırma yaparak, en hesaplı uçak ve otobüs biletlerini satın alma imkanı ve araç kiralama hizmeti de sunan Cepyol’un kullanıcıları ayrıca, tüm havalimanlarındaki uçuş bilgilerinden ve yapılan değişikliklerden uygulama sayesinde anında haberdar olabiliyorlar.