Egzersizler 2012 Kış Binicilik Festivali Başlıyor!

2012 Kış Binicilik Festivali Başlıyor!

29.02.2012 - 15:10 | Son Güncellenme:

Tanınmış isimlerin binicilik yarışındaki rekabeti KG&CC’de!

2012 Kış Binicilik Festivali Başlıyor

Kemer Golf & Country Club ve Haliç Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 2012 Kış Binicilik Festivali 03-04 Mart 2012 tarihlerinde ilk ayak müsabakası ile başlıyor. 2 ayak ve 1 final yarışmasından oluşan müsabakalar 3hafta sürecek. Türkiye binicilik dünyasının önemli etkinlikleri arasında yer alan 2012 Kış Binicilik Festivali’ne camianın önde gelen tanınmış isimleri de katılıyor.

Binicilik dünyasını 2012 Kış Binicilik Festivali heyecanı sardı. Kemer Golf & Country Club ve Haliç Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen festival, 03-04 Mart, 24-25 Mart, 05-06 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor.

Festivalin bu yıl Lig sponsorluğunu Blackberry, Basın sponsorluklarını Vatan ve Milliyet Gazetesi, hizmet sponsorluklarını ise Radyo D, Heavens ve Galvanni üstleniyor.

Kemer Golf & Country Club Atlıspor Kulübü

Balkanların en büyük kapalı manejine sahip olan Kemer Golf & Country Club Atlıspor Kulübü’nde kapalı manej, 2 antrenman maneji, açık yarışma maneji, Pony Kapalı Maneji, ısınma maneji ve 268 Box bulunuyor. Kulüp, 24 saat binicilik bakım hizmeti veriyor, üyelerinin dresaj, engel atlama kupa ve yarışmalarında deneyim kazanmalarını sağlıyor, biniciliğe yeni başlayanlar için eğitim programları hazırlıyor. Kemer Golf & Country Club dokuz yıldır binicilik sporunda Türkiye’nin dışa açılan penceresi haline gelen İstanbul Horse Show’u başarı ile düzenliyor. İstanbul Horse Show, Federation Equestre Internationale- FEI tarafından da destekleniyor.

2012 Kış Binicilik Festivali Programı

I. Ayak 03-04 Mart,
II. Ayak 24-25 Mart
Final 05-06 Mayıs
.

Haberin Devamı

Detaylar için tıklayın!

Yazarlar