Geri Dön

22 Kasım günün menüsü (Hamurişi tarifleri)

22 Kasım günün menüsü ile şimdi de hamurişine el attık. 22 Kasım gününü menüsü hamurişi tarifleri verirken yeteneklerimizi de sınamamızı sağlıyoruz. İşte bayıla bayıla yiyeceğiniz, lezzetine doyamayacağınız 22 Kasım günün menüsü

22 Kasım günün menüsü (Hamurişi tarifleri)

22 Kasım günün menüsü hamurişi sevenlerin ilgiyle yapacakları birbirinden lezzetli tariflerle doldu. Kurabiyeden makarnaya, kekten hamur kızartmasına kadar yiyebileceğiniz en güzel şeyler artık elinizin altında olacak.


Hamurişi yemeyenlerin dikkatine!

Kilo almak istemeyenler, sağlıklı beslenmeye özen gösterenler, çeşitli hastalıkları nedeniyle hamurişi yemeyenler… PembeNar sizi de düşünde ve hamurişinin en masumunu 22 Kasım gününü menüsü ile verdi.

22 Kasım gününü menüsü hangi tariflerden oluşuyor?

Tavada pizza tarifi

Tuzlu kurabiye tarifi

Ispanaklı börek tarifi

15 dakika mantısı tarifi

Elmalı diyet kek tarifi

Formuna dikkat etmek isteyenler için şahane bir tarifimiz var demiştik. İşte o tarifimiz…


Elmalı diyet kek tarifi için malzemeler

*1 bardak üsüm pekmezi
*2 tane yumurta
*Yarım bardak süt
*Kabartma tozu
*1 tane elma
*1,5 bardak kepekli un
*1 vanilya
*1 bardak ceviz
*1 çay bardağı kuru üzüm
*Çay kaşığının ucuyla tarçın

Elmalı diyet kek yapılışı:

Bir kabın içinde pekmez ile yumurtaları karıştırıp çırpın. Üzerine sütü ve yağı ekleyin. Daha sonra kabartma tozunu, vanilyayı ve tarçını da ekleyin ve karıştırmaya devam edin. En son üzerine karıştırma işlemi devam ederken azar azar un ekleyin. Başka bir kapta elmayı rendeleyin, ceviz ve üzümle karıştırın. Bu karışımı kek hamuruna ekleyin ve kalıbınıza dökün. Pişip pişmediğini kürdanla kontrol edebilirsiniz.

Üzerini az pudra şekeri ve kırmızı meyvelerle süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun…

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber