Aile 23 Nisan'da eğlenceye doyacaklar!

23 Nisan'da eğlenceye doyacaklar!

14.04.2009 - 11:51 | Son Güncellenme:

Bursa Korupark’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.

23 Nisanda eğlenceye doyacaklar

Dünyada çocuklara özel tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı unutulmaz bir şenliğe dönüşecek.

Haberin Devamı

Boyner’le Looney Tunes eğlenceleri Korupark’ta
Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı ile 23 Nisan şenliği Boyner’in organizasyonu ile Korupark’ta yaşanacak. 23-26 Nisan arasında; şişme oyunlar, dev puzzle’lar ve sürprizlerle dolu bir eğlence Korupark Alışveriş Merkezi’ndeki Boyner alanında çocukları bekliyor olacak. Sevimli, eğlenceli ve neşeli Tweety; enerji dolu, havalı ve eğlenceli Tazmanya Canavarı; zeki, güvenli ve hep şansı yaver giden Bugs Bunny, Boyner’le Looney Tunes eğlenceleri Korupark’ta çocuklarla buluşacak.

Dolphinpark 23 Nisan’da çocuklara özel bir kampanya uyguluyor…
21-24 NİSAN tarihlerinde 3-14 yaş arasındaki çocuklar Dolphinpark Yunus Eğlence Merkezi’nde sadece girişler için geçerli birebir uygulaması ile 23 Nisan coşkusunu kat kat yaşayacaklar. Arkadaşı ile Dolphinpark’a gelenler iki kişi yerine tek kişi giriş ücreti ödeyip sevimli yunuslarla birlikte eğlenme imkanı bulacak. 3-14 yaş arasındaki çocuklardan isteyenler aynı tarihler arasında 15 TL’den sevme ve 50’TL’den olmak üzere indirimli yüzme imkanına da sahip olacak. Çocuklar Dolphinpark’ta yunuslarla sarmaş dolaş yüzmenin, onları beslemenin, birlikte fotoğraf çektirmenin keyfini çıkaracaklar.

Haberin Devamı

Kids Craft yaratıcılık ile oyunu buluşturuyor
Dolunay Hobi Atölyesi 23-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği Kids Craft etkinliklerinde çocuklara el becerilerini geliştirme fırsatı sunacak. Çocukların yaratıcı yönlerinin de ön plana çıkartılmaya çalışılacağı etkinliklerde, çocuklar birçok boyama tekniğini yakından tanıma ve deneme imkanı bulacaklar.

Okullar Korupark’ta buluşuyor
23 Nisan özel gösterileri ile belirli gün ve saatlerde atrium sahnede yer alacak olan okullar, hazırlamış oldukları gösterileri ziyaretçilere sunacaklar. Baleden modern dansa, valsten koroya kadar birçok gösteriler ile kutlanacak olan 23 Nisan coşkusu öğrencilerin katılımıyla kat kat artacak. Gösterilerin yanı sıra 23 Nisan sergileri de Korupark Alışveriş Merkezi’nde izlenime sunulacak.

23 Nisan “Dans Şenliği” ile kutlanacak…
Bursa Korupark Alışveriş Merkezi bünyesinde eğitimlerine devam eden Bursa Tango Merkezi’nin eğitimlerini üstlendiği ve Bursa’da 5 kolejin katıldığı 23 Nisan Dans Şenliği de gerçekleştirilecek projelerden bir diğeri. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eğitim kurumlarını bir araya getirerek, öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak ve Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bu bayramı en coşkulu şekilde kutlayarak, birlik ve beraberliğimizi göstermek amacıyla hazırlanan projede farklı okullardan yaklaşık 33 öğrenci, hazırlanacak koreografi içerisinde yer alacak. Öğrencilerin hazırlayacakları gösteriler 23 Nisan tarihinde alışveriş merkezinin atrium sahnesinde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı

Küçük Picasso’lar anlamlı bir proje için kolları sıvadı…Özel Sevgim Aktivite Merkezi öğrencilerinin yapmış oldukları Picasso çalışmaları 23-26 Nisan tarihleri arasında oluşturulacak stantta TEV yararına satışa sunulacak. Elde edilecek gelir Türk Eğitim Vakfı burslu öğrencilerine yardım fonuna aktarılacak.

Haberin Devamı

Boyama duvarı çocukları bekliyor…
Özel Bursa Ted Koleji öğrencilerinin öncülüğünde Korupark Alışveriş Merkezi yeme içme katında oluşturulacak boyama duvarında çocuklar 23 Nisan’a kadar hayallerini, umutlarını, duygu ve düşüncelerini kocaman bir duvarda resmetme imkanı bulacaklar. “Konuşan Duvar” isimli etkinlikte tüm marifetlerini konuşturacak olan minikler en güzel resimleri yapmaya çalışacaklar.

Cinetech Sinemaları’nda film keyfi
23 Nisan haftasında çocuklar sinema keyfini de Cinetech Korupark Sinemaları’nda sonsuz yaşabilecekler. 9 Sinema salonu ile Bursa’nın en büyük sinema kompleksi olan Cinetech Korupark Sinemaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle vizyona girecek olan “Pembe Panter, Canavarlar ve Yaratıklar” gibi komedi filmlerini çocuklara seyretme fırsatı da sunacak.

Korupark’ta sınırsız eğlence
23 Nisan’a özel etkinliklerin yanı sıra Bursa Korupark Alışveriş Merkezi bünyesinde bulunan Smart Play Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi’nde bitmeyen oyunlar, Speed Park’ta go kart keyfi ve Türkiye’de alışveriş merkezlerinde ilk ve tek olma özelliğine sahip Dolphinpark’ta sevimli yunuslar Ada ve Doğa ile unutulmayacak bir deneyim çocukları bekliyor olacak.

Yazarlar