Ebeveyn 23 Nisan'da Rahmi Koç Müzesi etkinlikleri

23 Nisan'da Rahmi Koç Müzesi etkinlikleri

19.04.2016 - 10:16 | Son Güncellenme:

Rahmi M. Koç Müzesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara birbirinden eğlenceli etkinlikler sunuyor.

23 Nisanda Rahmi Koç Müzesi etkinlikleri

Bisikletli Disko Etkinliği

Haberin Devamı

İŞTE GÜNEŞ – HERE COMES THE SUN Sergisi kapsamında Goethe-Institut’un Rahmi M. Koç Müzesi ve Morgenwelt Rocks işbirliğiyle hazırladığı Bisikletli Disko Etkinliği 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda saat 15.00’den itibaren Rahmi M. Koç Müzesi’nde çocukları bekliyor.

Otomobil Boyama Şenliği

Rahmi M. Koç Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları her zaman sevdikleri renkli bir atmosferde ağırlayacak. Çocuklara klasik otomobili sevdirmeyi amaçlayan bu etkinlikte, çocuklar ‘Vosvos’u hayallerindeki gibi boyama fırsatı yakalayarak yaratıcılıklarını ortaya çıkaracaklar.

Klasik Otomobil Kulübü’nün desteği ile düzenlenecek etkinlikte ayrıca yüz boyama, hatıra panosu önünde nostaljik fotoğraf çekimi gibi birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik çocukları bekliyor. Çocukların yaratıcılıklarını kullanarak boyayacakları Vosvos 23 Nisan tarihinden itibaren bir hafta boyunca Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenecek.

Haberin Devamı

Tüm çocukların davetli olduğu bu renkli etkinlik için özel olarak hazırlanan ve beyaza boyanan 1976 model ‘Vosvos’, çocukların hayal gücündeki gibi renklenecek. Etkinlik sonunda ortaya çıkan ve tamamıyla çocukların hazırladığı ‘Vosvos’ yeni bir obje olarak Rahmi Koç Müzesi’nde sergilenmeye başlayacak.

Çocuklar hem eğlenceli vakit geçirirken hem de yeni bir obje yaratmanın heyecanına varacak. 23 Nisan tarihinde Rahmi M. Koç Müzesi, bu renkli dünyanın büyüsüne kapılmak isteyen tüm çocukları bekliyor.