Kültür Sanat 28 Ağustos'ta "Off to Tokyo"

28 Ağustos'ta "Off to Tokyo"

19.08.2014 - 09:36 | Son Güncellenme:

Gittiği her şehri müzik ve yaratıcılıkla besleyen Red Bull Music Academy (RBMA), bu yıl 12 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında Tokyo’ya üs kuruyor.

28 Ağustosta Off to Tokyo

34 ülkeden sadece 60 kişinin seçildiği RBMA 2014’te ülkemizi temsil edecek bu iki ismi kutlamak için, Ah! Kosmos ve İpek Görgün’ün yanı sıra Kaan Düzarat & Tufan Demir (b2b), Ali Gültekin, Seretan, Tokyolu prodüktör / DJ Hiroaki Oba ve ayrıca The Red Hood’un performans sergileyeceği, 28 Ağustos Perşembe günü Topless’ta özel bir parti gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Bu yıl 12 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında Tokyo’da 34 ülkeden 60 müzisyeni ağırlayacak olan RBMA 2014’e Türkiye’den bu yıl iki yetenekli müzisyen/prodüktör Ah! Kosmos ve İpek Görgün katılma hakkı kazandı. Müzikal temelleri çok sağlam ve müziklerinde çok cesur denemelere girişmekten çekinmeyen bu iki başarılı müzisyene şans dilemek ve gidişlerini kutlamak için 28 Ağustos’ta İstanbul’un gözde mekanlarından Topless’ta düzenlenecek olan partide Ah! Kosmos ve İpek Görgün’ün yanı sıra akademi mezunlarından Kaan Düzarat, Tufan Demir, Ali Gültekin, Seretan’ın yanı sıra The Red Hood da performans sergileyecek.

Bu çok özel gecede performans sergileyecek bir başka isim ise house ve techno müzik alanında uzman, RBMA 2010 Londra katılımcılarından Tokyolu prodüktör/DJ Hiroaki Oba. Lise yıllarında bass gitar çalarak müziğe başlayan sonrasında ise elektronik müziğe yönelen Hiroaki Oba Avrupa’nın bir çok önde gelen kulübünde müzikseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Bu özel gecede Mulatu Astatke ve DJ Harvey gibi dünya müzik sektörünün önemli isimlerinin röportajlarının yer aldığı RBMA’in 15. yılı şerefine yayınlanan “For The Record” kitabının fotoğrafları da müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Tokyo yolcularımızı uğurlamak ve bu unutulmaz partiyi kaçırmak istemiyorsanız 28 Ağustos’u şimdiden ajandalarınıza not edin. Ayrıca redbull.com/muzik adresindeki soruya yanıt vererek bu özel geceye davetiye kazanabilirsiniz.

Biletler Biletix’te.

Tarih: 28 Ağustos 2014, Perşembe

Mekan: Topless, Beyoğlu

Saat: 21:00

Bilet Fiyatı: 35 TL