Kültür Sanat 3 yeni film seyirciyle buluşacak

3 yeni film seyirciyle buluşacak

10.09.2009 - 12:34 | Son Güncellenme:

Bu hafta biri animasyon, 3 yeni film vizyona giriyor.

3 yeni film seyirciyle buluşacak

Jerome Deschamps ile Pascal Herold’un yönettiği animasyon film "Çizmeli Kedi (La Veritable Histoire du Chat Botte)", yarın seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil, Belit Özükan, Nilgün Kasapbaşoğlu ile Ziya Kürküt’ün seslendirdiği çizgi filmde bir değirmencinin küçük oğluna, sihirli çizmeler giyen ve konuşan, tuhaf bir kedi miras kalır. Kedi, değirmencinin küçük oğlunun prensesin kalbini fethedip onunla evlenmesine yardım eder. Prenses ile evlenmek isteyen kötü karakterler ise düğünü engellemek için ellerinden gelen her şeyi dener.

Phedon Papamichael’in yönettiği ve Elizabeth Rice, Thomas Dekker, Kelly Blatz ile Laura Allen’ın oynadığı gerilim filmi "İçten Gelen (From Within)" de yarın seyirciyle buluşacak.

Gençlerin sırayla intihar etmeye başladığı kasabada olayları görmezden gelip inançlarına sıkı sıkı tutunan halkın aksine, öğrenci Lindsay olayların gizemini araştırmaya başlar. Araştırmaları sonucunda, gençleri intihara sürükleyen bir kötülüğün olduğunu anlar. İntihara tanık olanlar görünmeyen karanlık güçler tarafından intihar etmesi için zorlanmaktadır. Lindsay kasabada ilk intihar eden genç olan kardeşi Aiden’la bu olayların bir bağlantısı olduğunu düşünür. Bu arada sıranın kendisine geldiğini anlar.

Haberin Devamı

John Schultz’un yönettiği ve Carter Jenkins, Austin Robert Butler, Ashley Tisdale ile Ashley Boettcher’ın oynadığı fantastik macera filmi "Evimde Uzaylı Var (Aliens In The Attic)" de yarın vizyona girecek.

Filmde Pearson ailesi tatil için Maine şehrine gider. Fakat eve vardıklarında, yalnız olmadıklarını fark ederler. Dost bir uzaylı o evi önceden keşfetmiştir ama yanındaki arkadaşları onun kadar iyi değildir ve evi istila etmek istemektedir. Çocuklar tüm güçleriyle gittikleri evi korumaya çalışır, aksi takdirde yaratıklar onları uzaya gönderecek ve dünyayı ele geçirecektir.

Vizyondaki filmler için tıklayınız!