Editörün Seçtikleri 7 bölgeden yöresel lezzetler Bomonti'de

7 bölgeden yöresel lezzetler Bomonti'de

27.04.2018 - 15:24 | Son Güncellenme:

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de her ay düzenlenen “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar” etkinliklerinin ikincisi Sedef İybar ev sahipliğinde “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” tadımıyla 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek.

7 bölgeden yöresel lezzetler Bomontide

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de her ay düzenlenen “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar” etkinliklerinin ikincisi Sedef İybar ev sahipliğinde “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” tadımıyla 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek. Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış menünün hikayesinin de konuşulacağı bu keyifli sohbeti kaçırmayın

Haberin Devamı

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Bomonti’nin yükselen yıldızı Hilton İstanbul Bomonti, geçtiğimiz ay “Oscar Söyleşisi” ile keyifli bir etkinlik serisine başladı. Her ay farklı konularda sohbetlerin düzenleneceği “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar” serisi Mayıs ayında Sedef İybar ev sahipliğinde “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” menü tadım ve sohbeti ile gerçekleşecek.
Hilton İstanbul Bomonti’nin içerisinde yer alan The Globe’da gerçekleşecek olan etkinlik, Nisan ayında Hilton İstanbul Bomonti’de sunulmaya başlanan “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” menüsünün tadım ve sohbeti ile katılacaklara keyifli saatler vadediyor.

Birbirinden lezzetli yemekleri ve zengin mutfağıyla ünlü Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış yemeklerin bulunduğu “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” farklı yörelerin mutfaklarından yemekleri aynı menüde bir araya getiriyor. Vişneli Saroz Yalancı Yaprak Sarma, Tahinli Antakya Humusu, Taze Zahter Salatası, Ödemiş Tulum Peyniri ve Lor Peynirli Kabak Çiçeği Dolması, Mini Antep İçli Köfte, Şanlıurfa Pencer Boranisi, Bamya Turşusu ile Servis Edilen Dört Bacak Ahtapot, Edirne Tava Ciğeri, Erzurum Kadayıf Dolması gibi yemek ve tatlıların sunulduğu menü deneyenlerden büyük beğeni topladı. 2 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek etkinliğin menü fiyatı ise 2 kadeh yerli alkol dahil 130 TL.

Haberin Devamı

Her ay farklı konularda sohbetlerin düzenleneceği “Hilton Bomonti’de Lezzetli Buluşmalar”, fotoğrafçı, yazar, şef, ressam, yeme-içme gurusu, tasarımcı, eleştirmen, gazeteci gibi önemli fikir ve sanat önderlerini sevenleriyle bir araya getirmeye devam edecek.

Yazarlar