Kültür Sanat 75. Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı

75. Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı

02.01.2018 - 09:54 | Son Güncellenme:

75. Altın Küre Ödülleri için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki 75. Altın Küre ödülleri ne zaman yayınlanacak? Ödül törenini hangi kanalda izleyebileceksiniz? İşte 75. Altın Küre ödülleri tarihi:

75. Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı

75. Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı. Peki 75. Altın Küre ödülleri ne zaman yayınlanacak? Sinema ve televizyon dünyasının en merak edilen ödül törenlerinden biri olan Altın Küre Ödülleri hangi kanalda yayınlanacak?

İşte 75. Altın Küre Ödülleri ile ilgili bilmeniz gereken her şey;

Beverly Hilton Otel’den canlı olarak yayınlanacak tören, 7 Ocak’ı 8 Ocak’a bağlayan gece 03.00’te FOXLIFE izleyicileriyle buluşacak

Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından verilen, sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Altın Küre Ödülleri 7 Ocak gecesi sahiplerini bulacak. Bu yıl 75.’si düzenlenen tören 7 Ocak’ı 8 Ocak’a bağlayan gece Beverly Hilton Otel’den canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın 03.00’te kırmızı halı gösterimi ile başlayacak ve 04.00’te ödül töreni ile devam edecek. Gecenin sunuculuğunu ise ünlü Amerikalı komedyen Seth Meyers üstlenecek.

FOX Networks Group’un 2017 yılına damga vuran yapımlardan “Feud: Bette and Joan” dört dalda adaylıkla en çok adaylığı olan ikinci yapım olurken This is Us, Better Things, Ray Donovan, Twin Peaks ve Genius da adaylar arasında yerlerini aldı.