Aldatılma Korkusu ve Bir Farkındalık !

Bir süredir aşk ve ilişkiler üzerine çalışıyorduk.

Konumuz, danışanımın yaşadığı ilişkilerde aldatılma korkusuydu.

Bu korkusu o kadar büyümüştü ki, hemen hemen tüm ilişkilerinde aldatılıyor ve sonunda yalnızlığa mahkûm oluyordu. Canı çok yanıyordu ve artık bu kısır döngüyü sonlandırmak istiyordu.

Ağlayarak anlatıyordu yaşadıklarını. Belli ki çok acı çekiyordu.

İstisnasız tüm ilişkilerinde aldatılıyor olması elbette tesadüf olamazdı!

Çalışmalarımız sürerken bir tuhaflık olduğunu fark ettim, danışanım değişime direnmiyor gibi görünüyor ama yine de hayatında değişen hiçbir şey olmuyordu. Yine aldatılıyor, yine aynı acıları yaşıyordu…

Haberin Devamı

İşin içinde bir terslik olduğunu fark ettim ve seans yaptığımız bir gün kendisine bazı sorular sordum.

Amacım danışanımın yaşadığı ve aslında bana söylemek istemediği durumları tespit edebilmekti. Ve istediğim bilgilere nihayet ulaştım. Danışanım duygusal bir ilişki yaşarken, adına “zararsız” dediği bazı flörtler yaşıyordu!

Yaşadıklarını masaya yatırdık. Flörtlerin zararsız olduğunu iddia ediyor ve aslında yaşadığı ilişkiye zarar vermediğini düşünerek sadece kendini kandırıyordu.

Kendisine evrenin bazı yasalarla yönetildiğini ve bunlardan en önemlisi olan çekim yasasını anlattım.

Yaşadığımız evrende her şey enerjidir ve enerji sıvı, katı ve gaz hallerinde bulunabilir.

Biz insanlar, diğer canlılar ve bir çok şey enerjinin katılaşmış halleri iken, düşünce ve duygularımız ise enerjinin gözle görülmeyen halleridir.

Evrendeki en temel yasalardan biri olan çekim yasası, benzer enerjiler, benzer enerjileri çeker der.

Çekim yasası danışanımın yaşadığı ilişkilerde de istisnasız çalışıyordu.

Yaşadığı ilişkilerde, erkek arkadaşını aldatma eğiliminde olduğu için, karşısına çıkan erkeklerde de aynı enerjiye sahip olmak zorundaydılar. Ne demiştik? Benzer enerjiler birbirlerini çekerler.

Ne zamanki danışanım bir farkındalık geliştirerek durumu kabul eder, (kurban psikolojisinden çıkıp, sorumluluğu üzerine alarak) bu enerjisini şifalandırmaya niyet eder, o zaman karşısına güven duyacağı ve onu aldatmayan erkekler çıkar. Ya da mevcut ilişkisinde düzelmeler olur ve ilişkisi istediği şekilde gelişir.

Haberin Devamı

Konuyu kendisine uzun uzun anlattıktan sonra, başka bir seans için sözleştik ve yanımdan ayrıldı.

Duygusal ilişkilerimiz bize kendimizle ilgili aynalık yapma görevine sahiptir.

Bu yüzden yaşadığınız duygusal ilişkilerde, yoğun olarak hissettiğiniz duygulara, düşüncelere, kendini tekrar eden olaylara dikkat edin. Çünkü bu olaylar kendinizle ilgili çok ciddi geri bildirimlere sahipler.

Siz de tüm ilişkilerimde aldatılıyorum / başkasına tercih ediliyorum ve yalnız kalıyorum gibi bir korkuya sahipseniz eğer;

Danışanımda olduğu gibi sizde de aldatma enerjileri olabileceği gibi, özgüveninizde bir problem, kendinizi yetersiz hissetme (güzel, yakışıklı, bilgili, tam ve bütün bulmamama) kendi gücünüzü görmede sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumları yaşayan kişiler kontrolcü yanı fazlasıyla gelişmiş, eşine/sevgilisine nefes aldırmayan davranışlara sahip olabilir. Onları sürekli kontrol altına tutarak aldatılmaya karşı kendilerince önlem almaya çalışırlar.

Haberin Devamı

Yüksek farkındalıkla yaşadığınız olaylara bakabildiğinizde, bir döngüden çıkıp, bambaşka bir döngüye geçebilirsiniz.

Sevgilerimle,

A.Nilgün Aktaş

Profesyonel Yaşam, İlişki ve Kuantum Koçu
NLP Uzmanı ve Eğitmeni

www.aysenilgunaktas.com