Editörün Seçtikleri Adel'den çocuklar için oyun ve oyuncaklar

Adel'den çocuklar için oyun ve oyuncaklar

01.06.2015 - 14:08 | Son Güncellenme:

Uzun bir okul döneminin ardından, tatil heyecanı yaşayan çocuklar için Adel Kalemcilik, birbirinden güzel oyun ve oyuncaklar hazırladı.

Adelden çocuklar için oyun ve oyuncaklar

Uzun bir okul döneminin ardından, tatil heyecanı yaşayan çocuklar için Adel Kalemcilik, birbirinden güzel oyun ve oyuncaklar hazırladı. Adeland’ın hem eğitici hem de eğlendirici bu ürünleri çocuklara renkli bir dünyanın kapılarını aralayacak…

Haberin Devamı

Eğlendirerek öğreten puzzlelar

4 yaş ve üzeri çocuklar için üretilen, 12’den 200’e kadar değişen parçalarıyla Adeland puzzlelar yaratıcılık, hayal gücü ve zekâ gelişimine destek sağlıyor. Boyanabilir çeşitleri de bulunan puzzlelar farklı yaş gruplarına hitap ederken çocukları eğlendirmeyi unutmuyor.

Koleksiyon yapmak isteyenlere: Adeland figürler

Adeland Koleksiyon Figürleri karne hediyesi olarak çocukları macera dolu Adeland dünyasına davet ediyor. Koleksiyonda favori Adeland karakterleri Adelia, Notro ve Hiro’nun figürleri yer alıyor.

Hafızayı güçlendirmek için

2-8 oyuncu ile oynanan Hafıza Oyunları’yla Adeland, çocukların sosyalleşirken hafıza becerilerinin gelişmesine katkıda bulunuyor. 2’şerli olarak 36 karttan oluşan bu oyun, aynı kartları bulmaya çalışırken çocukların zeka gelişimini sağlıyor.

Haberin Devamı

Adeland Oyuncaklar

Adeland 3 boyutlu ev, değirmen, araba, uçak maketleriyle çocukları eğlendiren, eğiten ve gerçekmiş duygusu yaratan dekorasyon ürünleri sunuyor. Kutu içerisinde 6 adet keçeli kalem ile satışa sunulan 3D maketler, yapışkan ve alet kullanımı gerektirmeden birleştirilebiliyor.

Board Game ile Adeland 5 yaş üzeri çocuklar için ideal olan masa oyununu kullanıma sunuyor. Board Game içerisinde 110 adet oyun kartı, 1 adet oyun kılavuzu, 7 adet karakter piyonu, 1 adet oyun tablası, 1 adet kum saati, 20 adet Granot taşı, 49 adet adet renk anahtarı bulunuyor. Renk anahtarının gizemi ile çocuklar kayıp renk anahtarlarını bulup renkleri Adeland’a geri getirebilme heyecanı yaşıyor.

Hikaye kitaplarına yeni bir soluk Adeland’dan geliyor. Hikaye Kitabı Seti 8 renk pastel boya, Adeland Oyuncak Figürleri: Notro, Hiro, Adelia, Adeland Boyama Kitabı, Adeland Çıkartma Kitabı içeriyor. Bu kitap seti ile çocuklar hikaye okumaya farklı bir perspektiften bakabiliyor.

Adeland’ın online oyunu Hızlı ve Renkli ile de macera tam gaz devam ediyor. App Store’da yayınlanan Adeland’ın Hızlı ve Renkli oyunu tabletlerinden maceraya ortak olmak isteyen çocukları yalnız bırakmıyor.

Bu sene oyuncak sektörüne de giren Adel Kalemcilik Adeland dışında Mattel, Auldey, Lotus, WOW ve NICI gibi dünyanın önde gelen markalarını da çocuklarla buluşturuyor. Birbirinden renkli, sağlıklı, güvenilir ve eğitici oyuncaklar sunan Adel, AB standartlarına sahip oyuncaklarıyla çocukların yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlıyor.

Yazarlar