Egzersizler Adidas'tan Sportif ve Şık Hediyeleler

Adidas'tan Sportif ve Şık Hediyeleler

19.12.2011 - 11:28 | Son Güncellenme:

Adidas, sevdiklerini en güzel yeni yıl dilekleri ve sürprizleriyle mutlu etmek isteyenlere adidas by Stella McCartney'den adidas NEO'ya her zevke ve bütçeye hitap eden farklı konseptlerdeki koleksiyonlarında pek çok hediye seçeneği sunuyor.

Adidastan Sportif ve Şık Hediyeleler

Sevdiklerinin yeni yıl dileklerini gerçekleştirmek isteyenler, yılbaşı hediyelerini, adidas Neo, adidas Originals ve adidas by Stella McCartney gibi her yaşa ve farklı zevklere hitap eden koleksiyonlar sunan adidas?ta kolaylıkla bulabiliyor. Sportif çantalar, rahat ve farklı tarzlara uygun ayakkabılar, soğuk kış günlerinde şıklığı tamamlayacak atkı, eldiven ve berelerin yanı sıra parka, ceket ve daha pek çok özel ürün, sevdiklerini en güzel yılbaşı dilekleri ve sürprizleriyle mutlu etmek isteyenleri, adidas mağazalarında bekliyor.

adidas Neo ile bu yılbaşı sımsıcak ve rengarenk

adidas Sport Style bölümünün genç, dinamik ve trendy bir parçası olan Neo, hem sımsıcak hem de renkli bir kış geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Messenger çantalar, EZ QT Mid ve QT Hoops ayakkabılar, Flat eldivenler ve ST PATTERN kazaklar adidas Neo Koleksiyonu'nda en çok göze çarpan ürünler olarak öne çıkıyor.

Çarpıcı renkler ve eğlenceli grafik detaylar adidas Originals'ta

Sokak modasının en yenilikçi, özgür ruhlu ve orijinal markası adidas Originals Koleksiyonu, sevdiklerine, yaratıcı, sportif ve şık ürünlerle sürpriz yapmak isteyenler için çok ideal. Koleksiyonda, özellikle yağışlı ve soğuk havalar için birebir olan F PARKA, eğlenceli ve renkli grafik detaylarıyla öne çıkan HONEY DESERT W Grp ve HONEY MID W Graphics ayakkabılar ve bu çift ile son derece uyumlu ST REV WB Grp ceketler, AC TRUCKER JERS kasket, 3 STR AIRLINE, ST HOLDALL GR ve AC HOLDALL çantalar oldukça uygun hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Antrenman yaparken kendini şık hissetmek isteyenlere adidas by Stella McCartney

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney'nin adidas için tasarladığı adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, sofistike, sade ve modern görünümlü bir koleksiyon olarak 2012'nin en özel yılbaşı hediye seçenekleri arasındaki yerini alıyor. Koleksiyon, kendine güvenen güçlü bir kadın imajı yaratmak için feminen ve maskülen detayların muhteşem birlikteliğini barındıran pek çok hediye seçeneği sunuyor.

Yazarlar