Stil Agyness Deyn'den stil önerileri

Agyness Deyn'den stil önerileri

30.06.2010 - 15:10 | Son Güncellenme:

Süper model Agyness Deyn, gazeteci Fiona Byrne ile naag.com adlı site için işbirliği yapıyor.

Agyness Deynden stil önerileri

Bir modelden stil önerisi almak ister misiniz? Agyness Deyn’e sorun! Süper model, gazeteci Fiona Byrne ile naag.com adlı site için işbirliği yapıyor ve bu site moda önerileri ve son trendler üzerine haberlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

Agyness, bu girişimle ilgili, kendi fikirlerini insanlara diretmeyeceğinin altını çizdi: “Sadece neyin öne çıktığını söyleyeceğiz, ‘bunu giymek zorundasınız’ demeyeceğiz”

Web sitesinin şimdiden, Agyness ve Fiona’nın tavsiyelerine kulak kabartan, hayranları var. Ama bu kızların projelerinden tek beklentileri değil. Ünlü tasarımcılarla yapılan röportajları da yayınlamak istiyorlar, özellikle de Alexander Wang’le. Agyness açıklıyır: “ Modadaki en gerçek insanlardan birisi. Tamamen alçakgönüllü ve komik.”

Sadece başarılı bir model değil aynı zamanda stil ikonu kabul edilen Agynes Deyn, çok uzun süre bu sektörde çalışmak istemediğini itiraf eydir: “Biliyorsunuz, modanın içinde olmama rağmen, modayı sevmiyorum. Moda ben değilim. Sadece materyalist bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben, beni mutlu edecek her ne ise onu istiyorum.”

Yazarlar