Kültür Sanat Akbatı AVYM'de 23 Nisan coşkusu

Akbatı AVYM'de 23 Nisan coşkusu

19.04.2016 - 13:47 | Son Güncellenme:

23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında Akbatı AVYM’de KidZania işbirliği ile kurulan alanda çocuklar pek çok aktivite ile doyasıya eğlenecek.

Akbatı AVYMde 23 Nisan coşkusu

Akbatı AVYM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocukları hem eğitecek, hem de eğlendirecek keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. KidZania 4-14 yaşları arasındaki çocuklara, son derece güvenli bir ortamda, yetişkinlerin dünyasındaki meslekleri ve aktiviteleri deneyimleme fırsatı sunuyor ve çocukların eğlenirken öğrenmelerini destekliyor. Akbatı AVYM’de kurulacak KidZania Go alanında çocuklar birbirinden farklı atölyelere katılabilecek ve KidZania dünyası ile tanışacak.

Haberin Devamı

Minik ziyaretçiler Akbatı’da, parfüm yapımı hakkında eğitsel bilgiler alıp parfümün notalarını ve parfümün nasıl bestelendiğini öğrenecek, ardından kendi parfümlerini yapacaklar. KidZania karakterleriyle yapılmış röportajlardan derlenmiş bilgileri gazete şablonunda haber halinde yazarak kendi haberlerini oluşturacaklar. Ayrıca etkinlik alanında tuğlalardan duvar örme aktivitesi, miniklerin zevklerine göre takı tasarlayabilecekleri kuyumculuk aktivitesi, KidZania karakterlerinden Urbano ve Chika karakterlerini boyama aktivitesi ve kitap ayraçlarını yaratabilecekleri atölyeler de yer alıyor.

Akbatı AVYM, anneleri de unutmadı. Çocuklarla güzel ve verimli zaman geçirmenin yollarını anlattığı kitapları ve deneyimlerini paylaştığı blogu ile annelerin çok yakından takip ettiği blogger ve yazar Şermin Çarkacı, 21 Nisan Perşembe günü, saat 14:00-16:00 arasında annelerle “Çocuklar ve Oyunlar” üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

Akbatı AVYM’nin 6 gün sürecek çocuk şenliğinde KidZania maskotlarından VİTA da miniklerin eğlencesine dahil olacak.