Cilt Bakımı Akne, sivilce lekeleri, kırışıklık ve çatlaklara mucize çözüm!

Akne, sivilce lekeleri, kırışıklık ve çatlaklara mucize çözüm!

22.06.2010 - 09:59 | Son Güncellenme:

Yıllardır çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan salyangoz özü; kendi kendisini yenileme özelliğiyle cilt lekeleri, akne, kırışıklık ve çatlaklarda mucizeler yaratıyor!

Akne, sivilce lekeleri, kırışıklık ve çatlaklara mucize çözüm

Cilt tedavisinde yenileyici özelliğiyle hücre yenileyen salyangoz sıvısı Allantoin ile çözümü yok denilen cilt problemleriniz minimuma iniyor.

Salvolin içeriğindeki Allantoin ile cildinizi tedavi ediyor!

Cilt lekeleri filtre görevi gören cilt dokusunun tahribatıyla oluşur. Vücudumuza yararlı maddeleri kabul eden cildimiz zararlı olan maddeleri de filtre özelliği hapseder. Cilt dokusu bu özelliği sonucu çevresel zararlara karşı açıktır. Ciltte hapsolan zararlı maddeler sonucu cildin zarar görmesiyle cilt lekeleri görülür.

Salyangoz krem ile en etkili cilt tedavisi için tıklayın!

Cilt lekeleri oluştuktan sonra tedavisi oldukça uzun bir süreçtir. Günümüzde cilt lekelerine lazer ve estetik operasyonlar gibi müdahaleler yapılmaktadır. Fakat bu yöntemler herkes tarafından tercih edilmemektedir.

Sivilceler nasıl geçer diyorsanız size harika bir çözüm!
Salyangoz salgısı özü, cildin savunma mekanızmasını güçlendirip tahrip olmuş hücreleri tamir ediyor. Bu özelliğiyle sadece cilt lekelerinde değil sivilce izleri, kırışıklıklar ve çatlaklarda da harika sonuçlar veriyor.

Sivilcelere bitkisel çözüm olan Salvolin Salyangoz Kremi içeriğindeki, Allantoin, Kolajen, Elastin, Proteinler, Vitaminler, Glikolik asit, Shea Ağacı Yağı ve Aquaxly ve SPF 20 ile çevresel faktörlere karşı üstün koruma sağlayarak cildinizde maksimum koruma, nemlendirme ve yenilenme sağlar.

Salvolin salyangoz özlü krem kullanımı hakkında bilgi için tıklayın!


Çatlak tedavisi için Salvolin’i deneyin!
Yenileyici özelliği ile yara, tahriş ve leke izlerini de kısa zamanda gideren Salvolin Salyangoz Kremi aynı zamanda bayanlarda doğum sonrası oluşan çatlakların giderilmesinde de muhteşem etki gösteriyor. Çaresi yok denilen çatlaklara Allantoin ile etki eden Salvolin hücreleri yenileyerek çatlak görünümünü de en aza indiriyor.

Antioksidan özelliğiyle hücrelerinizi yenileyerek nemi hapseden Salvolin kırışıklık giderici etkisiyle de harikalar yaratıyor. Diğer kırışıklık giderici kremlerden farklı olarak cildinizin ihtiyacı olan nem ve su dengesini karşılıyor. Zamanın oluşturduğu tahribatları silerek kalıcı etki gösteriyor.
Salvolin Salyangoz Kremi’yle artık cilt lekeleri, çatlak, kırışıklık ve aknelerden korkmayın!

Salvolin aynı zamanda tüm eczanelerde! İster tıklayın siparişinizi verin, kapınıza 3 saatte gelsin, ister en yakın eczaneye uğrayın.

Daha detaylı bilgi için 7/24 aktif sipariş hattı 0 216 528 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazarlar