Stil Aldo'nun Renkleri

Aldo'nun Renkleri

07.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Eğlenceli uygulamaları ve yarışmalarıyla sosyal medyada hep karşılaştığımız Kanada’lı ayakkabı markası Aldo, “ Stay Cool “ adlı yeni kampanyası ile takipçilerine rengarenk bir bahar vaat ediyor!..

Aldonun Renkleri

Aldonun Renkleri
Aldonun Renkleri

Haberin Devamı

New York, Londra, Milan ve şimdilerde Paris moda haftalarında izlediğimiz sayısız kış koleksiyonundan sonra, markaların ilkbahar/yaz sezonu için hazırladıkları yeni kampanya ve koleksiyonlar neşemizi yerine getirmeyi başarıyor. Aldo’da yeni koleksiyonu için hazırladığı mini video ve lookbookundan ilk görsellerle karşımıza çıkıyor.
Louis Vouitton’nun kampanyasından hatırlayacağımız Anais Pouliot’lu Aldo’nun yeni kampanya filmi Barnaby Roper, fotoğrafları ise yaptığı farklı işlerle moda dünyasının gündeminden düşmeyen Terry Richardson tarafından çekildi.

Aldonun Renkleri

Aldo’nun yeni erkek koleksiyonu için ise, kampanya yüzü olarak Mat Gordon’u görüyoruz. Dondurma ve yağmur tanelerinin yavaş çekimi ile gerçekleştirilen videoların ana teması elbetteki yaz ve ona duyduğumuz hasret.

Haberin Devamı

Yaz temasının hindistan cevizi ağaçları, muzlar ve donutlar kullanılarak devam ettirildiği fotoğraflar, Richardson’un artık kemikleşmiş stili olan canlı ve parlak renklerin hakimiyeti altında.

Aldonun Renkleri

1920’lerin stili baz alınarak hazırlanmış sandaletler, renkli bilezikler, clutchlar, makosenlerden oluşan koleksiyon, dolgu topukluları kısa soket çoraplarla kombinleyerek trend alarmı vermeyi de ihmal etmiyor.

Bu fotoğrafları gördükten sonra siz de bizim gibi, hemen alışverişe çıkıp ardından tatile gitmek istiyorsunuz, öyle değil mi?

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya 

Yazarlar