Stil Alışverişin yeni adresi modagurusu.com

Alışverişin yeni adresi modagurusu.com

26.10.2011 - 10:17 | Son Güncellenme:

Etkileyici, iddialı, tarz sahibi moda tutkunlarının yeni alışveriş adresi www.modagurusu.com

Alışverişin yeni adresi modagurusu.com


DEMSA GROUP’UN LÜKS MARKALARI % 80’E VARAN İNDİRİM FIRSATLARIYLA ARTIK ’ da
Dünyaca ünlü birçok lüks markayı Türk tüketicisinin hizmetine ve beğenisine sunan Demsa Group markaları artık www.modagurusu.com web sitesi üzerinden çok uygun indirim oranları ile satışa sunuyor.

Haberin Devamı


Alışveriş tutkunları, modaseverler Demsa Group bünyesinde yer alan prestijli markalara artık www.modagurusu.com’dan özel fırsatlar ile sahip oluyor. Modagurusu.com’da alışveriş yapan modaseverlerin seçtikleri ürünler adreslerine İstanbul içi en geç 24 saat, İstanbul dışı en geç 48 saate kadar ücretsiz olarak teslim ediliyor. DEMSA Group, Modagurusu.com’da yer alan tüm markaları güçlü stok yapısı ve DEMSA güvencesi altında müşterilerine sunuyor.


25 Ekim 2011 Salı günü Sofa Otelde yapılan basın toplantısında konuşma yapan Demsa Group Sosyal Medya ve E-Ticaret Direktörü Atıf Ünaldı; ’’ Modagurusu.com ile ilgili beklentilerimiz çok yüksek. Mevcut durumdaki istatistikler de bu beklentimizi haklı gösteriyor. Test aşamasında siteye 2 bin ile 3 bin arasında üye sayısı bekliyorken, bu sayı şu an 20 bin-30 bin aralığına ulaştı’’ dedi.

Haberin Devamı


Bir tıkla kişiye özel alışveriş ve giyinme odası


Lüks giyim sektörünün lider kuruluşu Demsa’nın bünyesinde yer alan markalar tek çatı altından toplayan www.modagurusu.com’dan sipariş verdikten sonra ürünler 24 saat içerisinde modaseverlere ulaştırılıyor. Sitede modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcıların Kadın, Erkek, Ayakkabı, Çocuk, Ev Ürünleri, Aksesuar ve çok yakında Kozmetik ürünleri gibi farklı kategorilerdeki ürünleri %80’e varan indirimlerle sunuluyor. Modagurusu.com müşterileri daha önce yaptıkları alışverişten, gezdiği ürünlere hatta internete bağlandığı şehirdeki mağaza durumuna kadar her konuda bir yapay zeka hesaplamasıyla puanlamaya sahip oluyorlar.

Böylece site herkese özel kampanya düzenliyor. Bu kampanya teklifi o anda siteyi ziyaret eden müşteriye sunuluyor. Site içerisinde yer alan giyinme odası butonuyla moda tutkunları manken üzerinde, kendi stilini yaratabilme şansına sahip olacaklar. Orijinal markalar, ürünlerin kalitesi, güvenilirlik, gerçek stok, kusursuz bir servis kalitesi ile bir günde adrese teslim ve özel alışveriş imkanı ile modagurusu.com moda tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday. ModaGrusu E-Ticaret Sitesi alt yapısında Microsoft Teknolojileri kullanılmaktadır. Sistemde 5’ ten fazla sunucu, çeşitli markalarda güvenlik cihazları ve trafik düzenleyici sistemler bulunmaktadır. Sunucuların alt yapısında sanallaştırma teknolojileri kullanılmaktadır. Sunuculardan bir tanesinin bozulması durumunda, bozulan sunucunun bilgileri 3 dakika içinde diğer sunucuya otomatik olarak aktarılmaktadır.

Haberin Devamı

Dünya markaları modagurusu.com’da


Modanın yeni alışveriş adresi olan modagurusu.com sunduğu markaların kalitesi, ürün çeşitliliği, güvenli alt yapısı, bazı markaların satış haklarının tamamen kendi bünyesinde bulunması ile benzerlerinden ayrılıyor. Yapı Kredi, Akbank, Garanti, HSBC, Türkiye İş Bankası, Finansbank kartları ile 6 taksite varan avantaj, alışverişi daha keyifli ve cazip hale getiriyor.

Yazarlar