Tatil Alternatif Konaklama Seçenekleri

Alternatif Konaklama Seçenekleri

22.08.2011 - 14:37 | Son Güncellenme:

Son yılların en hızlı gelişen tatil trendi kısa dönemli konut/oda kiralama sisteminin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan Wimdu, bayram tatilinde özel konaklama deneyimi yaşamak isteyenlere birçok seçenek sunuyor.

Alternatif Konaklama Seçenekleri

Tatillerini tek tip otel odaları yerine ev ortamında geçirmek ve gittikleri yerde kendilerini şehrin yerlisi gibi hissetmek isteyenler, wimdu.com web sitesi üzerinden yurtiçinde veya yurtdışında; Kaş, Çeşme, Antalya, İstanbul, Paris, Roma, New York ve Hong Kong gibi 2 binden fazla şehir ve tatil beldesinde binlerce konaklama alternatifine ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

Wimdu sitesinde yer alan seçenekler, konaklama tercihleri standart ya da lüks olan herkes için ekonomik. Tatilde konaklamadan ziyade gezmeye veya yemeğe bütçe ayırmak ya da aile ve grup olarak çıktıkları tatilden yüksek bir konaklama faturasıyla dönmemek isteyenlere Wimdu çok ekonomik çözümler sunuyor. Diğer yandan, konakladığı yerin lokasyonuna veya konforuna önem verenler için de lüks konaklama seçenekleri otellerden veya aylık kiralamalardan çok daha uygun maliyetlere Wimdu’da mevcut.

Klasik otel konaklamalarından sıkılanlar veya tatillerinde yeni bir deneyim yaşamak isteyenlere de Wimdu birçok seçenek sunuyor. Wimdu ile çocukluk hayallerinin bir parçası olan bir ağaç evde, eve dönüştürülmüş bir liman vincinde, kurtarma kapsülünde ya da bir kalede konaklamak mümkün.