Stil Alyssa Miller 'a Yakın Markaj

Alyssa Miller 'a Yakın Markaj

30.07.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyası hızlı değişimleri ve her geçen gün yeni keşfedilen isimleriyle büyümeye devam ediyor. Tasarımcılar, markalar, modeller etrafında hızlıca dönen dünya eski yüzler kadar yeni yüzleri de kabul etmeye devam ediyor. Elbette eskilerin hatırı sayılır başarıları, yenilerin zamanla kazanacakları oluyor ancak, modeller dünyasındaki çeşitlilik bazılarının “en” başarılı olmalarını ve öne çıkmalarını sağlıyor.

Alyssa Miller a Yakın Markaj

Model camiasında Alyssa Miller'ın ismini "bikini güzeli" olarak rastlamış olabilirsiniz, sağlıklı ve atletik vücuduyla bikini çekimlerinde gururla yer almaya gönüllü olan Los Angeles'lı model, kadın olarak doğmasının kendine verilmiş en büyük hediye olduğunu düşünen nadir isimler arasında yer alıyor. Intimissimi markasının iç giyim koleksiyonunun yüzü olarak karşımıza çıktığında oldukça etkileyeci bir vücut yapısı olduğu her kesim tarafından onaylanan Miller, yeni sezonda birçok derginin kapağında ve "cesur" editoryallerinde yüzünü gösteriyor.

Haberin Devamı

Miller; Herkesin kolayca yolunu kaybedebileceği bir sektörde var olma savaşı veriyoruz. Küçüklüğümde yaşadığım mahallede erkek arkadaşlarımla futbol oynamayı çok severdim ve ne olursa olsun bir gün futbolcu olacağıma emindim, tek hayalim "Tüm zamanların en başarılı kadın futbolcusu olmaktı" diyerek tüm samimiyetiyle hayallerini anlatabilecek kadar alçak gönüllü bir kadın olduğunu vurgulamaktan çekinmiyor. İnternet üzerinde okuduğumuz bir röportajında bu satırları dile getirirken, spor yapmaktan ve dans etmekten, pilatesle birlikte bu hobilerini de birleştirerek formda kaldığının sırlarını da öğreniyoruz. Yer aldığı bikini-mayo ya da iç giyim kampanyalarından vücuduna ne kadar hayran olduğu ve spora ne kadar düşkün olduğu da açıkça belli oluyor.

Haberin Devamı

Modellik kariyeri çok küçük yaşlarda başlayan ve Guess, Intımissimi, Blumarine ve daha bir çok markanın kampanyalarında güzelliğiyle insanları büyüleyen Alyssa Miller, gelecek sezonlarda daha fazla editoryal çalışmanın içinde yer almayı hayal ediyor. "Kampanya çekimlerini seviyorum ancak, editoryaller farklı karakterler yaratmamı sağlıyor, giydiğim her kıyafette bağlanıyorum, sayısız kıyafetim olduğunu düşünenler yanılıyor, küçüklüğümden beri sadece sahip olmama gerekenler kadar eşyam oldu, evet büyük bir evim var ancak, ailem, kardeşlerim ve arkadaşlarımdan oluşan oldukça kalabalık bir dünyam var, bunun içinde büyük bir eve ihtiyaç duydum, yalnız kalmayı sevmiyorum ve yalnız yaşamak gibi bir amacım asla olmadı", diyerek hayatının en ince detaylarını vermekten de tereddüt etmiyor.

Model camiasının hatırı sayılır isimlerinden Alyssa tarzıyla, spora aşık karakteri ve çekici gözleriyle gelecek sezonlarda da adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Lakin, biz onun her kampanyasını, her editoryal çekimini heyecanla takip ediyor olacağız.


Yazarlar