Yaşam Amazonların İstanbul buluşması

Amazonların İstanbul buluşması

04.11.2008 - 00:36 | Son Güncellenme:

Aynı takımında oynarken voleybola ilgiyi artırmak için dergilere ‘özel’ pozlar veren Güneş Sigorta’nın oyuncusu Angelina Grün ile İtalyan takım kaptanı Francesca Piccinini İstanbul’da karşı karşıya geliyorlar

Amazonların İstanbul buluşması

Aralıksız 5 sezon birlikte formasını giydikleri İtalya’nın Foppapedretti Bergamo takımını Avrupa’da zirveye taşıyan Angelina Grün ile Francesca Piccinini yarın İstanbul’da karşı karşıya gelecekler.
Bayanlarda Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Vakıfbank Güneş Sigorta’nın Alman sporcusu Grün, geçen sezon birlikte maça çıktığı, İtalyan Foppapedretti Bergamo’nun takım kaptanı Francesca Piccinini’nin karşısına bu kez amansız bir rakip olarak çıkacak.

Büyük maç yarın
Aynı zamanda ülkelerinin milli takım formalarını da başarıyla taşıyan Avrupa voleybolunun iki dev ismi, ‘cömert pozlarıyla’ da tanınıyor.
Grün, voleybola olan ilgiyi artırmak için yıllar önce Stren dergisine çok özel pozlar vermiş, Piccinini ise Yardımseverler Derneği’nin kampanyası için takvim güzeli olmayı kabul etmişti.
Bu iki güzel, yarın 16.30’da İstanbul Haldun Alagaş Spor Salonu’nda Vakıfbank Güneş Sigorta-Francesca Bergamo arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya gelecek.

Yazarlar